Українська Манітоба
-
Я кажу за куает коли приїхав і треба бабкі на сімю а не мічтав все життя імігруіати і так сказать вивчав питання попередньо
-
Чи це перспектива? )) Я розумію перспективу у будівництві - це відучитися на Ред сил сертифікат, попрацювати, створити свою компанію та працювати на субпідряді чи замовленнях. Але це не швидко також. Такі самі перспективи і з траками.
-
Ну ми в -30 працювали, було нелегко, але вижили
-
А в зимку?
-
Можна розвиватись в тому ж будівництві. Сфера ок, попит має.
-
Звичайно ж ні. Це очевидно. В тій же Польщі може трохи легше, але також без мови, скілла та ліцензій справа не вийде
-
Ну я рівно про це вище і написав. Що одразу ніде не буде добре. Ні в траках, ні в будівництві. Після досвіду та освіти відкриваються можливості та напрямки.
-
Маминих бізнесменів тут вистачає, які півроку попрацювали general labour, і все, скоро свою фірму відкривати буду. Але воно так не робиться.
-
Зараз можна прогресувати, вивчати як працює твоя компанія, отримувати ліцензії, вчити місцеві технології. Далі вже є опції. І хороші, досвідчені спеціалісти тут отримують досить нормально. Але знов же, як і всюди. Потрібно бути краще Канадця.
-
Так у багатьох сферах. І це зрозуміло, що їх більше. Але це не означає, що неможливо.
-
З тракінгом ще складніше, там Індія вже зайняла позиції, у них комʼюніті сильніше, інгліш краще, є референси, і нашим туди пробитись складніше
-
Це дивлячись що ви розумієте під роботою на будівництві. Перспективи завжди є
-
Ну бо більшість звідти приїхала. І ситуація така сама. Але там наші більшого успіху добиваються
-
Треба бабки - будівництво
-
Я про Канаду. До чого тут Польща?
-
Прикол в тому що нашим як раз двері відкриті. У індусів своя репутація і свої стереотипи, і їм може бути набагато тяжче добитися певних досягнень ніж українцям. У українців ще немає твердої соціальної позиції або статусу. Тут як раз велике непахане поле.
-
А в мене теж є 😉
-
Індії дуже багато. Пріоритет - їм.
-
Воно і до цього було, багато фірм бачу з українськими прізвищами в назвах. Наші взагалі завжди були працьовиті.
-
У траковій індустрі дефіцит водіїв. Візьмуть і українця та індуса.
22 Jan 2023, 08:02
75513/235364
12 minutes ago