Українська Манітоба
-
А могло б втричі більше 😉
-
Я також делівері, але на будівництві, 9-10 годин зазвичай на день. Нормально в цілому
-
В мене з листами необрвзаними вродило 😅
-
Ну реально, хлопцям не вистачає грошей, готові працювати більше.
-
А тракер валить бо ж делівері
-
Нормальні чуваки в 2.30 вже пакують чімодани для ланча і ідуть додому
-
Обовʼязково! Називається пасинкування (на ютубі куча відео є) але то треба ще коли навіть плодів немає. Незнаю чи то зараз доречно 😉
-
- він подумав що я мию вікна - так що, мити вікна нормальна професія - так, якщо до того ти мив дупи (с)
-
Так, класика)
-
Треба по провінціям їздити і де платять % від грузу а не по годині
-
Не знаю де зупиняються. Ми працювали цілу зиму, навіть коли було -30 кілька днів мали роботу.
-
А взимку? ))) Коли забудови зупиняються?
-
Каже мені бос, ай хев сіті ворк, 21 кад пер хоур... Канешна
-
Da truck це нормальна тєма коли маєш місце . А це через рік мінімум, на перший час тракерство кабала.
-
🛻 🐖 🐖 🐖 🐖
-
Я от для себе розглядаю перевезення свинок вінпег у брендон, я туда часто їздив, але це вже на свій трак, після отримання ПР
-
Якщо звикнути до запаху то топ
-
Якось вся бригада не витримала, мало того що -29 було, так ще й вітер жорсткий. Закінчили о 10 ранку, поїхали по домах. Вийшли раніше чогось зігрітись в Лікьор Сторі взяти, проходили біля будови в робочому одязі, а пацани - бетонщики звідти волають «фартить вам, нас не відпускають» 😂
-
Підтверджую, всі працюють. Так, 3 куртки, двоє штанів, термобілизна, шапки, рукавички, Хенд енд фіт хітери, хто заможній - куртки Мілуокі з акумуляторами, все одно важко, але працюєш
-
Тут нема такого як робота від фрахту.тут овнерам хто працює сам на себе платять 90 центів канадських за милю.тут тобі не Америка де платять 2.20-2.30 юса бакс за милю.нажаль в Канаді грошей нема в траковому бізнесі.ставки за милю не росли вже років 5 а ціни на життя виросли.
22 Jan 2023, 08:02
75555/237063
19 minutes ago