Українська Манітоба
-
Обов’язково зробіть собі ID. Якщо загубити ID, то це не велика проблема. Якщо загубити укр паспорт - буде багато мороки.
-
Доброго вечора) Наступного тижня вилітаємо з Румунії до Вінніпегу і тут у нас виникає питання щодо грошей. Нажаль, мусимо везти готівку і маю переживання як грамотно і правильно це зробити? Чи є у когось свіжий досвід з перевезення грошей саме готівкою?
-
Мене в цьому питання більше турбує саме реєстрація на рейс в Румунії 🥲 Бо у Канаді ми обовʼязково задекларуємо все що маємо. Проте ми заїхали в Румунію з грошима і у нас не має декларації на наші гроші😔 Я от тепер думаю як мені бути на контролі при посадці на рейс, як пояснити? Чи будуть якісь питання що ц нас в carry-on bag гроші😬
-
Румуни ще Остапа Бендера обібрали. Летіли через Німеччину в лютому, питань не задавали про гроші взагалі
-
Я коли перший раз зайшов в алко, мені зісканували паспорт і сказали що прострочений 😂 Я кажу як прострочений як тут англійською написано до 2028 Очима подивіться, а не сканером Після цього впустили😁
-
-
Так