Українська Манітоба
-
О ну так рідину мабуть і краще у багаж, дякую.
-
Все що бачила кажуть везіть гаджети з собою
-
А чи можна щось з літієвою батареєю у багаж?
-
Раз вже мова про перельоти. Чула у відео на ютубі, щоб проходити рамку до літака, треба буде дістати ноутбук з рюкзака окремо (на стрічку), ще й фотоапарат буду везти, може і його треба діставати окремо. Чи я щось не так зрозуміла? В перший раз будемо летіти. Хочу зрозуміти процедуру, щоб хоч про це не нервувати
-
Добре, а звичайні цигарки 200 штук на людину? Мабуть треба кидати палити( бо ціни у Канаді зависокі
-
Просто огляд візуальний і перевірка металошукачем девайсів
-
Ми робили перереєстрацію багажу в Торонто, то так треба було діставати ноутбук з рюкзака і кейса для ноута. Була ще охолоджуюча підставка в рюкзаку так її теж перевіряли
-
Це залежить від того чи білет єдиний, чи від різних авіакомпаній. Почитайте в розділі про перевезення багажу при купівлі білетів. Там повинно бути все написане. У нас було написане, що в Торонто нова реєстрація багажу. В Європі при пересадці багаж ми взагалі небачили
-
У нас буде одна пересадка в Європі і одна в Канаді, кожний рейс так? І взагалі там якось це кажуть, чи інструкція висить, чи людина сама повинна знати що діставати? Хвилююсь щоб через необізнаність не вирішили що я терорист і буде затримка доки розберешся
-
Може хтось шукає житло: maps.apple.com/maps?q=49.767290,-97.158138
-
Доброго дня! Маю питання Батькам прийшов дозвіл на візу. Тепер треба відправити паспорт на вклейку! Як з України і куди відправляти?! Дуже дякую
-
Польща, Румунія
-
Звідки відправлятимете?
-
Через посередників, або самим їхати