Українська Манітоба
-
Ми робили перереєстрацію багажу в Торонто, то так треба було діставати ноутбук з рюкзака і кейса для ноута. Була ще охолоджуюча підставка в рюкзаку так її теж перевіряли
-
Це залежить від того чи білет єдиний, чи від різних авіакомпаній. Почитайте в розділі про перевезення багажу при купівлі білетів. Там повинно бути все написане. У нас було написане, що в Торонто нова реєстрація багажу. В Європі при пересадці багаж ми взагалі небачили
-
У нас буде одна пересадка в Європі і одна в Канаді, кожний рейс так? І взагалі там якось це кажуть, чи інструкція висить, чи людина сама повинна знати що діставати? Хвилююсь щоб через необізнаність не вирішили що я терорист і буде затримка доки розберешся
-
Може хтось шукає житло: maps.apple.com/maps?q=49.767290,-97.158138
-
Доброго дня! Маю питання Батькам прийшов дозвіл на візу. Тепер треба відправити паспорт на вклейку! Як з України і куди відправляти?! Дуже дякую
-
Польща, Румунія
-
Звідки відправлятимете?
-
Через посередників, або самим їхати
-
Це зрозуміло. В Польщі я платила за доставку зворотню в злотих і відправляла чек разом з паспортом, як це зробити з України?
-
Або перевірених курʼєрів
-
Тут не підкажу. Шукайте турагенства
-
Київ
-
Я відправляла через Корал Тревел, Чернівці. 2000 грн за 1 паспорт, вклейка в Бухаресті. Дитячі вклеїли за 3 тижні. Окрім як через посередників з України ніяк