Українська Манітоба
-
Ну з фріками і бомжами в таких маштабах не було відомо 😱🤯
-
це европі треба вступати в україносоюз а не украіні в евросоюз
-
поки сам не поживеш якийся час не зрозуміеш
-
В мене основна мета , це громадСтво , але чув що набуте громадянство можуть забрати легко
-
але ці усі мінуси були відомі ще до приїзду для чого тоді ви сюди приїхали?
-
Україна це просто найкраща країна для життя як виявилось 💔💔💔💔
-
У кожного різні побажання ) Напевно теж би хотів вернутися в Україну, хоч ще і не виїхав )₴
-
Ну а шо "такого" можна ше побачити ? По моєму аргументи сформульовані чітко і з практичної точки зору.
-
То кожного суб'єктивна думка і досвід. Тут потрібно враховувати багато факторів які на це впливають. Запитайте мене, хоча я не ваша знайома, і я розкажу вам Канаду із мого досвіду і моє бачення.
-
Мій знайомий, який прожив тут 10 років, має вже власний будинок, на моє питання, коли він звик до Канади відповів так, що він тут ніколи не зможе звикнути і багато речей йому тут не подобаються та мріє коли-небудь повернутись до України. А по приїзду в нього звичайно також був шок від Канади, як і у більшості людей.
-
Христос народився. Потрібно надіслати документи в Польщу. Якою службою порадите скористатися?
-
Ну що можна відповісти на ваші аргументи, ви просто ще не бачили Канаду. Ось і все. Порівнювати Європу і Північну Америку то просто недоцільно. Вони різні.
-
мінуси які я побачив. 1.зима 6 місяців і неможливість пійти погуляти с дитиною на вулиці спокійно бо дуже холодно .в украіні ми 2 рази на день гуляли 2.далеко до всього я розумію що в кращому випадку ми будемо їздити в украіну раз в 5 років бо курва білети коштують туда й назад +-6000$ та і відпустки 2 тидні 3.велика кілікість наркоманів,фриків,бездомних 4.медицина ще слава богу не використовував але кажуть що погана 5.неухоженість канади був в торонто і вініпегу то це жах все якесь не яке і не ухожене нема нормальних площадок для дітей,нема дорожок для велосепедістов,мені з коляскою нереально важно їздити тут,нема освітлення нормального,транспорт жахливий. 6.у польщі я міг на виходних поїхати на море там 30 км від нас або сісти зранку і вечером бути у голандії німеччині франції і там якось життя кіпило тут канадці самі по собі неймовірно скучні і нудні нема якогось драйву. 7.я розумію що без освіти канадської і без вільної англійської у 99% я тут буду черноробочим. це сугубо моя думка всім дякую. плюси які я щамітив. 1.доброзичливі люди 2. можливісті колись отримати громадянство при дотриманні певних умов 3.все офіційно нема мінімалок зарплат в конвертах,розумію що хтось так працює але то одиничні випадки
-
g.co/kgs/RXu3c1 Тут знайдете смачний оселедець
-
Елементарно переварити чи пережарити, і вони будуть резинові
-
Молоко вода,вибора ковбаси нема мьясо гуд креветка дно😱😂
-
А як можна приготувати їх не правильно😂
-
Дякую
-
Маю на увазі у самому магазині, не на сайті, бо з сайта довга доставка