Українська Манітоба
-
Маніпулятори
-
Serta. Любий магазин з матрасами
-
Знали що завтра за горіхами їм поїду 😂
-
Підкажіть будь ласка сайт, або магазин де є нормально ортопедичні подушки(крім амазону) , дякую.
-
Природа...щось собі знають
-
А ці взагалі маленькі, не дорослі. Маму не бачив і взагалі незрозуміло як вони там опинились. База на періметрі, дерев взагалі немає, їжі, всього іншого також, тупо район з заводів, фабрик, складів
-
Ага, у мене на них алергія. Прийшов, приласкався, я не відказав, а потім чешусь 3 дні
-
Найбільші маніпулятори- то коти
-
Ну може від хлопців також) але досвіду відповідного не маю 😂
-
А це вже сексизм.
-
Ґрунтовка 10 хвилин, але воно того варте , краще не вихідні , зараз багато людей дізнались , раніше було супер , це дикі міста, туалетів нема , сміття треба вивозити , не залиште після себе ! Туда коаще на пару годин ввечері, просто покупатись, не весь день, бо нема тенька
-
На місцевому форумі читав, що Reynolds ponds на вихідні переповнені людьми, ще й добиратися туди поганою грунтовкою. Сам не був, які ваші враження?
-
Шикарні відгуки. Ми роками туди їздимо
-
Брехня, людей є трохи, але місця вистачає усім. Спокійно берете палатки і відпочивайте. Водичка та рибалка шикарні. А «галя балувана» там не пройде
-
Це не сексизм, а результат еволюції.😀
-
Відпишете потім що там по рибалці якщо не важко? 😉
-
Дякую, тоді з'їздимо на розвідку 😃 Бо дружина хоче покупатися, а я хочу порибалити, тож важко знайти місце, де можна і те, і те .
-
Рибалка шикарна але потрібно знати там місця
-
Ну те, що там ловити є що, це факт, легко гуглиться, але це не Локпорт, монстрокотів не буде. Зате є басс і траут, саме їх і свербить половити, бо ще не траплялися, мало де водяться в околицях Вінніпегу.
-
Вітаю, потрібна двубедрумна квартира, щоб була поруч з магазинами, на півроку, можливо хтось може допомогти. Дякую
22 Jan 2023, 08:02
75871/230973
about 4 hours ago