Українська Манітоба
-
Це якщо обидві сторони грають за правилами (законом). А коли в Україні держава грала за правилами?
-
$25,000 і закони України не працюють ❤️
-
Підкажіть що робити. Ми вдарились машинами і нам пропонують кешом вирішити. Але ми досить сильно вдарились
-
Чого?
-
Як краще кешом чи мрі. Кажуть мав дуже довго
-
Тю так вам же ж краще, вас не зарепортять до МПІ. Заплатите за свою провину тихенько і все. А людям краще, бо вони мабуть і ремонтувати ту царапіну не будуть - візьмуть гроші і все. Не забудьте шось з ними підписати, типу release , коли будете гроші давати. Ну, що вони взяли таку-то суму і претензій не мають. Щоб вони через місяць не спробували вас за той самий випадок шеф через МПІ протягнути
-
Ви самі відповіли на своє питання
-
Та свою машину дорого ремонтувати
-
I'm not a legal expert, but I can provide some general advice. It's usually better to follow the proper legal procedures after a car accident in Canada. Contact your insurance provider or Manitoba Public Insurance (MPI) to report the accident and let them handle the situation. Paying in cash might not provide the necessary documentation and protection for both parties involved. Consulting with an attorney or your insurance company would be a wise step to understand your rights and obligations in this situation.
-
Хіба що вони за 200-300 $ погодяться, то можете кешом дати 😂
-
Дедактбл заплатите і все
-
Ясно, що краще MPI
-
Ми повинні платити)
-
Ми стукнули машину, не нам