Українська Манітоба
-
Як би ж вона десь була🤷🏻♀️
-
На вашій старій карточці на інший стороні є номер телефону
-
Так там є телефон подзвоніть по ньому
-
я це знайшла, але по факту знаю бо вже раніше заповнювала, що вони хто зна скільки розглядають ці онлайн заявки, а по телефону за тиждень прийшло все
-
А що означає знімуть 5 очків
-
В мене є та що зараз. А от тієї самої першої з номером немає.
-
Цікаво а штрафи тут виписує поліція якщо виклик зробив винуватець аварії?🤔
-
І українка
-
А поліції чого не було для повного комплекту?😁
-
Ой повірте, там такий кадр виявився, що буда і швидка і пожежка і вагітність і наркотики і втекла
-
Ну я ж про це писала. Якщо через МПІ, то знімуть пойнти і буде у вас більш дорога страховка. Тому якщо ремонт невеличкий, я б ото за кеш зробила і не парилась. Якщо дорогий ремонт, до дешевше щоб МПІ заплатило, а ви потім трохи дорожчу страховку будете платити.
-
Там написано що той телефон тільки тільки для уточнення втраченої інформації. Всім дякую, розберусь якось❤️
-
Нє, ну звичайно, якщо кадри такі, то що ж. Зазвичай через МПІ ніяких проблем немає ремонтувати. Заклеймили по телефону, пішли з номером клейму до однієї з авторизованих МПІ майстерень, і всьо. Все залежить наскільки швидко майстерня поремонтує. Я минулого серпня намагалась втілитися щоб мені задній бампер рихтонули, обзвонила кілька місць - найшвидший запис був на грудень 🤪 Може зараз не така запара.
-
Стільки кіпішу, через це
-
MPI. Без варіантів