Українська Манітоба
-
Там написано що той телефон тільки тільки для уточнення втраченої інформації. Всім дякую, розберусь якось❤️
-
Нє, ну звичайно, якщо кадри такі, то що ж. Зазвичай через МПІ ніяких проблем немає ремонтувати. Заклеймили по телефону, пішли з номером клейму до однієї з авторизованих МПІ майстерень, і всьо. Все залежить наскільки швидко майстерня поремонтує. Я минулого серпня намагалась втілитися щоб мені задній бампер рихтонули, обзвонила кілька місць - найшвидший запис був на грудень 🤪 Може зараз не така запара.
-
Стільки кіпішу, через це
-
MPI. Без варіантів
-
То не наша, а ту з якою ми мали ексидент
-
Якщо я маю візу "візітор" отриману ще в 2022 році, але на пошту приходив ворк перміт, терміном до 2025 року. По прильоту в Канаду, я в аеропорту зможу отримати у візового офіцера ворк перміт? Були у кого такі випадки?
-
Ви пред'являли паперовий, роздрукований лист з ворк пермітом? І чи це було цього року?
-
Доброго дня, панове! Оголошення для тих, хто живе у Вінніпезі, МБ. На склад автомобільних колес потрібні працівники full time. General labourers та forklift drivers. Досвід роботи не має значення. Англійська - мінімальний рівень. Зарплатня починається з 15CAD/год. Робота починається у вересні. Пишіть у приват кому цікаво. Дякую!
-
Так