Українська Манітоба
-
Так
-
Добрий вечір, чи знає хтось україномовного менеджера з Scotiabank🟥, хотів би записатися на консультацію, дякую за увагу
-
Але майте на увазі, якщо ви з окупованих територій, то wise вас заблокує і гроші не переведе. Будуть вас довго мурижити, просити багато додаткових документів і підтверджень, а потім відмовлять, бо вони бачте не працюють з росією і всіма країнами які з нею зв'язані, ну це звісно добре, але чому тимчасово окупованій території України у них прирівнялися до рашки я так і не зрозуміла. І таку інформацію могли би писати перед операцією, а то гроші зняли і два тижні тримають і не повертають. Ого, накатала😁 Але наболіло просто.
-
#робота за кеш Шукають бригаду (2 майстрів), яка зможе швидко та якісно зробити роботи у незакінченому бейсменті. фреймінг бейсменту (ванна, кладовка, спальня) - роботи по фреймінгу бажано виконати до 20 серпня або після 22 по 27 серпня. Досвід роботи в Канаді ОБОВ'ЯЗКОВИЙ -ви повинні знати, як тут робиться фреймінг. drywall installations and painting flooring (ламінт) установка стелі по типу Армстронг Від вас очікується також мати транспорт, щоб довозити матеріали. Площа бейсменту невелика, 50-60м2. текст на (431) 388-12-17 або пишіть мені в приват.
-
Всім привіт! Може комусь потрібно відправити в Україну гроші в гривнях, а ви мені в CAD . Всі питання в приват.
-