Українська Манітоба
-
Вітаємо, Andra! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня шановне панство. Я працюю в Аграрному бізнесі в Україні. Лечу до канади за новим досвідом. - Може тут є чи хто зна канадських фермерів з українським корінням з ким можна булоб поспілкуватись. - Продавців Агро техніки.
-
Так, тут є профі міжнародного рівня у виробництві та продажах обладнання для агропромислового комплексу, одна із них Victoria Umin
-
Зрозумів, дякую) Приглядаю житло на 4х дорослих) Зараз чекаємо на погодження візи) Біометричні вже здали, але хочу вже моніторити житло щоб знати на що розраховувати)
-
Нема за що, Про всяк випадок: житло в довготривалу оренду здають беж меблів
-
Дякую
-
Rentals.ca Kijiji.ca Facebook marketplace
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка сайти де можна подивитись оренду будинку/квартири
-
Ми думаємо летіти у березні. Ще візи немає, чекаємо на неї.
-
Ринок оренди у вересні трохи підросте через іноземних студентів
-
ну в Украіні воно росло, але чому - я так досі і не зрозумів. Ну і темпи не такі(
-
Так і є, хоча це наче правило кругом! Чи в інших країнах стає дешевше купити/знімати житло?
-
я так розумію він тільки тут росте. Імігрантів куча, а житло будуть з такою швидкістю, як в віповідають на резюме)
-
В Німеччині ще гірше, запрошують на перегляд квартир, як тут відповідають на резюме. Тут перше житло знайшов за три тижні, друге вже за тиждень.
-
Може є щось навіть дешевше. Кімната, вугол якійсь
-
біля мене наче є квартири по 600-700, але вони так собі(
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будь ласка найдешевше житло у Вінніпегу. Втратив роботу, грошей мінімальна кількість
-
Шукайте кімнату на маркетплейсі, Kijiji. Може ще є провінційна допомога по безробіттю, можливо українці можуть на неї податись
-
Може є квасок?
-
або ще подивіться роботу з проживанням.
22 Jan 2023, 08:02
76139/229617
7 minutes ago