Українська Манітоба
-
Лакрічні цукерки в Нідерландах хтось пробував?)) Ото смак)))
-
Ну тут би я не дивувався. У кожній країні є продукти, які іноземцям здаються дивними на смак. От хоча б взяти цукерки Hot tamales американські. Вони спочатку ніби як солодкі, а потім гіркі, та ще й корицею віддають. Також продукт дуже на любителя. Це я до того, що якщо є там якісь чіпси зі смаком оцту, значить їх хтось купує
-
Відвідаю і поділюся досвідом
-
Дайте адресу бо я помираю, не шуткую
-
То взагалі до рота неможливо взяти 🤢
-
Ага а от зі смаком оцту це дуже натуральні і корисні 😂😂😂🤦♂️🙃
-
Не знаю як канадські, а американські чіпси ще те лайно на смак. Хоча, по правді кажучи, пробував американські Cheetos і ті що виробляють у нас за ліцензією. В Україні то просто кукурудзяна паличка, але з сирним смаком
-
Хз може десь і є, я ніде не бачив, в європейських магазах не буваю, може там є, (це маленькі шараги зазвичай, поряд зі мною немає таких)
-
А хіба не везуть наших чіпсів в магазини де європейськими продуктами торгують?
-
М’ясо непогане, сирів нормальних немає, все відносно, ті самі чіпси з гидотно жахливими смаками тут. Не найважливіший предмет але я б зараз баксів 20 за пачку лейс з цибулею (темно зелена) віддав би 😂
-
Можливо, я тільки кажу що готові тут гидота і це факт (можливо не усі, але після того що я скоштував я не скоро знайду в собі сили ризикнути ще раз) може сирі взяти хз
-
Якщо є де придбати заморожений оселедець, то зможете самотужки приготувати нічим не гірше ніж в Україні. День-два і буде вам малосольна рибка
-
Але не в Канаді як виявилося
-
Цілком з вами згоден. Тільки треба саме внутрішній голос слухати, а не спиратися на економічні причини, поради родичів, друзів і просто випадкових людей.