Українська Манітоба
-
Доброї ночі. Ще таке питання, справку про несудимість з Ізраїля хтось брав? Як її взяти з Канади
-
Так отож, є куди рости. Якщо серйозно, то ця тема мені дуже цікава. При нагоді, можна було б поговорити детальніше що і як працює, тим більше у вас є реальний досвід, як ви кажете.
-
@Just_ERISS а така класна кицька в нього на аватарці, от що за люди нашо таке писати в приват? 🤷♀️
-
О. Цей і мені писав. Погрожував вбити та розчленити😂
-
Якщо не вірите в тих кому гроші понесете з різних причин. Я от зараз курс психологічний проходжу, до того слухала сторіс цього психолога дуже довго, і мені відгукнулося що вона каже. Гарний психолог не дає порад, а з ним ти розумієш те що і так знав, але за буденністю, шарами стереотипів, і інше не можеш розгледіти. До того ж це як зі вчителем англійської, можна і без нього, але процес може піти швидше і краще з ним. Я вже зрозуміла, що всюди ми беремо з собою себе і зміна країни нічого в довгострок не вирішить. Тепер я знаю, що заповнювати внутрішню порожнечу іншими людьми, то не вихід. Треба з собою розбиратися, бо ти сам в себе це єдина людина на все життя, а решта буде завжди мінятися.
-
Ахаххаха