Українська Манітоба
-
Моя свекруха два рази до нас приїжджала так до Польщі. Я їй шукала потяг і вона показувала на вокзалі скрін і купувала квиток у касі. Є сайт або додаток KOLEO. Там вбиваєте Przemysl Glowny і кінцеву зупинку і там буде запропоновано варіанти. Шукала автобуси, але не в усі міста вони їдуть. Потяги тут дуже розвинені, хоча і запізнються. Коли будете обирати маршрут з пересадками, то треба щоб між потягами хоча б 40 хвилин було. Наш власний досвід затримка потяга 2 години. Але частіше хвилин 10-15. Часто треба колію змінити то краще брати запас і по більше. Може щє я бла бла кар чи щось таке, але я в цьому не знаюся. Гугл може більше знати
-
На сайті Інтерсіті польського можна, можна прямо там на касі купити, чи там же на місці у спеціальних автоматах
-
А ми їхали від Перемишля автобусом, було зручно. Він за 50-100 метрів від жд вокзалу
-
Ок, дуже всім дякую
-
А потяг до Перемишля вчасно по розкладу прибуває, тобто на кордоні ж не затримується як автобуси?
-
Залежить від кількості «туристів», ми декілька разів їздили, то 2-4 години затримка була
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка скільки коштує в Вінніпезі медогляд для new camer? Сім'я 2 дорослих та двоэ дітей хочу порахувати затрати. Та чи зможу я без медогляду почати працювати? Наскільки я знаю ця процедура триває 2-3 тижні.
-
Медогляд безкоштовний якщо у вас є Manitoba health card. Тому отримайте її як можна швидше
-
Здається можно взяти в консульстві Ізраїлю в Торонто. Можливо навіть безкоштовно. Потрібно тільки з'явитися до них або оплатити пересилку документів. Почитайте тут: embassies.gov.il/toronto/ConsularServices/pages/police-clearance.aspx
-
Дякую. А скільки часу займає очикування медогляду і сама процедура?
-
Сама процедура - це пару годин. Очікування - я вважаю що недовго, зараз небагато людей приїжджають.
-
дякую за відповідб
-
дуже буду старатися не надавати секс послуги😆
-
До речі, почати працювати ви можете і без медогляду, ви тільки не зможете працювати в тому що буде написано як обмеження в work permit (там можуть бути обмеження на роботу з їжею, дітьми , сільському господарстві, та й "найголовніше" - не можна надавати секс послуги)
-
Там головне щоб психологу після мене психолог не знадобився 😂
-
Звереіться в консульство
-
Друзі, може у когось тут є курить поблизу? 😊
-
Всі , окрім спартака 😂
-
В більшості є . Вона ж самі себе лікувати не можуть .
-
Записались на медогляд на наступний день. Процедура тривала години 2 разом.
22 Jan 2023, 08:02
76340/230300
42 minutes ago