ото тому я закінчивши магістратуру психології ще на останньому курсі почала працювати нейл майстром. В нашій країні «йдеш до психолога? а в тебе що друзів нема», «та які твої проблеми он у інших/в країні війна/житла нема/ноги нема» і тому люди морально не готові йти ще й комусь гроші платити за те щоб тіпа виговоритися. А ще й треба знайти хорошого, а ще й щоб тобі як людині підійшов. А це гроші і не малі по міркам країни, а ще й бажано сеансів з 10 бо в один сеанс то хіба виговоритися та поплакати.
Зараз є багато безкоштовних платформ в Україні(онлайн) які українцям надають безкоштовну психологічну допомогу. Спробуйте написати туди, а також пройдіть онлайн тестування на визначення депресії. Бо якщо в вам вона то треба не до психолога, а до психіатра і призначення антидепресантів(спойлер: звикання немає, на них частіше за все перші пару тижнів йде загострення стану - це НОРМА відміняти не треба, прийом їх тривалий від 6 міс і це мінімум)
У нас купа упереджень в цих питаннях нажаль.
Якщо адмін дозволить поскидаю посилання сюди як розпізнати депресію, а також на профілі притомних лікарів психіатрів у фб. Або напишіть мені в особисті скину туди. Бо раз вже кинула посилання на класну групу по лікарям в Україні і мене на днів 5 тут забанили🥴