Українська Манітоба
-
Зараз змінюється настрій , молодь ( не в обіду до пана Дениса) ставиться до терапії та до свого психологічного стану нормально . Це більше не зашквар розмовляти про терапію . Думаю посилання будуть доречні , тут багато кому потрібна допомога . Тут є свої безкоштовні сервіси, які допомагають українцям , англо і украіномовні, я кидав декілька разів інформацію. Впевнений що такого добра не буває забагато.
-
Відправити факсом- ще той квест.
-
Я людина котра розмовляє с психологом майже рік, як би моїй квіточки не було - моя криша вже поїхала би далеко- далеко. Ніхто так на пожаліє і не допоможе як психолог котрий отримує шекелі за твої переживання Плюс ще і допоможе з будь якої ситуації вийти з висновками і алгоритмом як не танцювати на тих граблях знов
-
-
Та ну якщо б воно так працювало для всіх - було б круто ) радий що це працює для вас - для багатьох гроші та як би це не звучало смішно- але гроші і стабільність, створюють ще більше турбот , та депресія просто так не зникає зазвичай 🌚 але я не доктор, просто люблю вставити Свої пʼять копійок😂
-
Ну, це залежить від причини депресії. Зазвичай у новоприбулих проблеми з баблом і низькою якістю життя у порівнянні з довоєнною Україною, а коли усе устаканюється, то вже і жити можна. А коли бабло є і всеодно депресія, то це на мою думку називається - зажрались в своїй Канаді 😅