Українська Манітоба
-
Відправити факсом- ще той квест.
-
Доречі , чат джіпіті робе не погані сесії якщо задати параметри .
-
Я людина котра розмовляє с психологом майже рік, як би моїй квіточки не було - моя криша вже поїхала би далеко- далеко. Ніхто так на пожаліє і не допоможе як психолог котрий отримує шекелі за твої переживання Плюс ще і допоможе з будь якої ситуації вийти з висновками і алгоритмом як не танцювати на тих граблях знов
-
Це шо, Яндекс мапа?
-
Найкраща психологічна допомога - це фінансова) Коли маєш роботу, яка подобається і є стабільним джерелом доходу, то закриваєш свої потреби і потреби своєї родини, й автоматично припиняєш турбуватись, натомість починаєш планувати і думати про майбутнє.
-
вбивця - дворецький
-
Ми вже всьо забанили, головне не розбаньте цього неадеквата втретє ><
-
Кожен з учасників чату вважає: "Я - Д'Артаньян, а усі - пі****си" 😅
-
Більше схоже на www.openstreetmap.org
-
Хто дасть summary останніх 300 повідомлень? 😁 Брат відвідував Вінніпег, то менше часу було на чат.
-
Це рідний додаток iPhonу “maps”
-
Та весело було, що ти починаєш 😂
-
Чувака з котом на аватарці пам'ятаєш? Ну от у нього знову кукуха поїхала
-
Шо я пропустив?
-
Та ну якщо б воно так працювало для всіх - було б круто ) радий що це працює для вас - для багатьох гроші та як би це не звучало смішно- але гроші і стабільність, створюють ще більше турбот , та депресія просто так не зникає зазвичай 🌚 але я не доктор, просто люблю вставити Свої пʼять копійок😂
-
Ну, це залежить від причини депресії. Зазвичай у новоприбулих проблеми з баблом і низькою якістю життя у порівнянні з довоєнною Україною, а коли усе устаканюється, то вже і жити можна. А коли бабло є і всеодно депресія, то це на мою думку називається - зажрались в своїй Канаді 😅
-
До Вашої формули щастя потрібно додати ще як мінімум одну складову - бути не самотнім. Часто - це основна причина депресії.
-
Ну, як у нас на Полтавщині кажуть - дурному не сумно й самому) А взагалі, он, у чатику знайомств цілий батальон одиноких.. сердець)) t.me/ukrkanada/2018
-
Слухай чоловіче. В тебе депресія . І це страшно. Будьалска звернись до спеціалістів, бо воно саме не минеться.
-
Я вже мовчу про 6 місяців цучего холоду та відсутнісі кольорів , окрім снігу 😂
22 Jan 2023, 08:02
76378/239820
about a minute ago