Українська Манітоба
-
Чого ж так страшно спробувати? Якщо нема чого втрачати. Вже писали що навіть безкоштовні є. Вибачте, тригерить ця тема. Треба заспокоїтись з цього. Видно що людина уперлась, і все одно хочеться вчинити добро. Це мені тема на опрацювання, чого хочеться рятувати того, хто не хоче бути врятованим…
-
Тобі видніше. це складна метафора. Як і будь яка інша стосовно людського життя. Просто , потрібна допомога- пиши. Багато людей думаю готові допомогти. Ми Українці і готові підтримувати один одного. Але не жартуй будьласка з такими метафорами.
-
Ох людино, Людинонько. 🫂
-
Який є реферал код у додаток flash food? Запитує при регістрації
-
-
Нажаль в цьому є правда, але я думаю що негативні експірієнси частіше з старшим поколінням. Ясне діло не всі в старшому поколінні такі, але багато хто не захотів залишати совкові цінності, і це створює агресивну культуру в еміграції де тіпа «всі наші гавно, всі брехуни, я тут самий топовий іммігрант». В молодих людях я особисто цього не зустрічав. А ціленаправлена алієнація веде до ще глибшої фобії і особистих проблем: бачиш українців як токсичних, знаєш що сам українець, починаєш бачити себе як токсичного, собі ж гірше.
-
Вірю що усе у вас складеться. Тримайтесь. Але не поширюйте негатив на громаду. Ви у новій країні зі своїми порядками та законами. CUAET було розроблено за допомогою укр.громади.
-
Там у вас є тіпа Open door організація? Вони допомають.
-
Я зрозуміла. Ви просто хочете бути в центрі уваги через свої страждання бо скоріш за все вам одиноко. Бо ми тут вас жаліємо і хочемо допомогти, але вам не потрібна допомога. Ви впевнені що ви особливі і вам психолог не допоможе, бо такої людини як ви більше нема і така наука як психологія не допоможе такому особливому.
-
А щодо житла та транспорту - ці всі «мутні» історії почалися недавно, і так, це наші люди таке роблять. Нажаль