Українська Манітоба
-
Ох людино, Людинонько. 🫂
-
Який є реферал код у додаток flash food? Запитує при регістрації
-
-
Нажаль в цьому є правда, але я думаю що негативні експірієнси частіше з старшим поколінням. Ясне діло не всі в старшому поколінні такі, але багато хто не захотів залишати совкові цінності, і це створює агресивну культуру в еміграції де тіпа «всі наші гавно, всі брехуни, я тут самий топовий іммігрант». В молодих людях я особисто цього не зустрічав. А ціленаправлена алієнація веде до ще глибшої фобії і особистих проблем: бачиш українців як токсичних, знаєш що сам українець, починаєш бачити себе як токсичного, собі ж гірше.
-
Вірю що усе у вас складеться. Тримайтесь. Але не поширюйте негатив на громаду. Ви у новій країні зі своїми порядками та законами. CUAET було розроблено за допомогою укр.громади.
-
Там у вас є тіпа Open door організація? Вони допомають.
-
Я зрозуміла. Ви просто хочете бути в центрі уваги через свої страждання бо скоріш за все вам одиноко. Бо ми тут вас жаліємо і хочемо допомогти, але вам не потрібна допомога. Ви впевнені що ви особливі і вам психолог не допоможе, бо такої людини як ви більше нема і така наука як психологія не допоможе такому особливому.
-
А щодо житла та транспорту - ці всі «мутні» історії почалися недавно, і так, це наші люди таке роблять. Нажаль
-
Тут з цим зтикався всюди. Летів сюди сам, в кишені не було ні копійки (200$ вже друзі накидали поки летів), нікого і нічого не знав. Звичайно ж задавав у групах питання «що робити по прильоті, де будуть волонтери, які документи потрібно, як швидко 3000 отримаю, тощо» - отримував відповіді «чого ти сюди летиш, ти лошара, грошей у тебе немає, будеш спати в коробці з-під холодильника», і нічого слушного. Після цього я зрозумів що з українською громадою треба контактувати якнайменше, і намагаюсь так і робити. Ну і тут, 3 з 3 випадків контакту - тотальний факап. Краще все самому.
-
Не професійно. Дуже не професійно, я навіть зміг би більше зробити, але не маю часу на те😁