Українська Манітоба
-
Якщо ви про той що для переробки ворк перміту то там дивляться тільки сифіліс/віл тобто те, що буде стопом для роботи. Вам треба піти до фемілі розказати стан і попросити загальний(тобто галочки на більшості, це пара-трійка пробірок)
-
Ну коли їж раз в 3 дні, працюєш фізично, і нерви постійні вже 6 років. Році в 2015-16 важив 72, зараз 59.5
-
як на мене - допомогли просто з усім. В нашому випадку все прошло максимально легко. Єдиний "мінус" я просто не знаю, як правильно назвати, але розумію чому так. Це довге очікування курсів, це не мінус, але просто хз як по іншому сказати.
-
Короче зрозуміло. До побачення.
-
Полісмен сказав що ми можемо щось оскаржити у суді, але яка процедура? Скільки коштує цей суд… я на цьому єтапі у ступорі
-
краще тиша, ніж безкінечний потік спаму.
-
Скільки ти резюме вичитав/виправив безкоштовно, просто щоб допомогти людям? Питання риторичне, я знаю, що багато :) Образливо читати про «українське комьюніті не дружне» не те слово.
-
Давайте його реально кікнемо? Це в цирк перетворюється якийсь
-
Ви нічого не відбили. Ті всі гроші просто подаровані, а податки всі тут платять, а не тільки українці, трохи включіть економічне мислення.
-
Ну якщо б я пожив, взяв допомогу та полетів в Європу назад - інша справа. А я пожив, влаштувався на роботу і тепер також по 500 баксів бівіклі віддаю податків. Гадаю той готель я вже кілька раз «відбив»
-
Господи, у вас тут чат напівмертвий, по півдня тиша))) Не подобається - забаньте і забудьте)
-
Ну звичайно це ж не допомога, у власну кишеню не поставиш, а так, збоку громада стояла і платила податки за ваше проживання.
-
Доречі, кожного ранку проїжджаю мимо будівлі КУК і бачу черги з українців, яким, вочевидь, допомагають інші українці ><
-
Я за. Кавусі попити завжди гарна ідея
-
Дякую, так в перше
-
І взагалі дуже рандомне, може давайте якось сходимо на каву чи що
-
Ніскільки не коштує. Ідете подаєте «оскарження», постаєте перед суддею, він вас розпитує і призначає вирок. Може зменшити суму штрафу, може не зменшити. Якщо це у вас передні порушення, то можете йому поплакатися «ой я новоприбула, ой ще не дуже адаптувалася, дуже вибачаюся» і скоріш за все вполовину скостить штраф. Якщо не перше - то навряд чи буде зменшення.
-
Ох, я ж більше по пиву та смачному ідлу, кавʼярень добре не знаю, якщо чесно… Знаю тільки у себе «на районі» більш-менш норм каву, щоб далеко не пихтарити - Mountain Bean на Henderson Hwy. Може де є кращі по місту, я не в курсі.
-
Де київській торт продають?
-
Я в даунтані біля дома три кав’ярні обійшла і все не те Вона занадто гірка в них Неможливо без молока чи вершків пити Тому мені також цікаво 🥲
22 Jan 2023, 08:02
76630/239851
about a minute ago