Українська Манітоба
-
Нічого собі, може і справді там кава норм. Я там ні разу каву не замовляла, бо зовсім не той «колорит» закладу.
-
старбакс досить не погний просто чорний. тім хортонст тільки з сливками, або буде дуже гірке. В моєму будинку не погний чорний, але по ціні як в старбаксі
-
Яке з фрешко
-
Італієць з роботи про це місце всі вуха проїв, сходи, сходи - буде як в Італії кава. Кава є,але не як в Італії
-
сходка українців?)
-
Ну про це я в курсі )))
-
Купуйте айскап з шоколадом в тім хортонсі, супер смачна холодна кава, спробуйте якщо буде бажання. Є з шоколадом, карамелькою...
-
Я вмію тільки «дос сервеза, пор фавор» в Мексиці на пляжі )
-
Ось возгуглила трохи, якась блогерка дає «7 кращих кавʼярень Вінні». Я в жодній не була )) Але приєднаюсь, якщо будуть збиратись на каву www.roast.love/blog/coffee-shops-winnipeg
-
Per favore, un caffè e un cornetto
-
Збережу повідомлення
-
Puerto Vallarta мій улюблений курорт. Але це Тихоокеанський бік, там галька. За пісочком треба на карибський бік, Канкун оце все
-
Де у фрешко є київський торт на пембіні?
-
Які пляжі порекомендуєте ?
-
туди сюди полетіти
-
а я то глянув, зараз за 300, а в жовтні вже 500
-
Літом там погано, курортний сезон з листопада по квітень приблизно
-
я так розумію через пару місяців там ще норм погодка буде?! Бо я думаю може після того як подамось на пр поіхати
-
У холодильнику )
-
Насправді тут в чаті одні закріплені повідомлення чого варті, готелі, допомога з документами, одноразова виплата. Тут більше треба розуміти що те, що у людини всередині те він буде бачити всюди і проектувати на все.
22 Jan 2023, 08:02
76665/239124
about 3 hours ago