Українська Манітоба
-
А ми з друзями взагалі не належимо до будь яких організацій а просто організовуємо все самі. За три івенти зібрали більше $15,000 на ЗСУ
-
Ну і анг повинен бути не середній, а дуже гарний. Бо люди перебірливо обирають, виключають якісь інгредієнти, на щось мають алергію. Ну і за принеси-подай гарні чайові не платять. Треба вміти створювати атмосферу, влучно пошутити і вчасно відійти/підійти до столику
-
норм і ввічливо. Майже не памятаю коли хтось бібікав або влазив і підрізів навіть коли дружина вчилась їздити і можна було трошки скоріш:)). В тому ж калгарі або скрізьпо ВС літають далеко за спідліміт. Я після розслабленої їзди по нашому місті в Харкові почував себе як на грі на виживання.
-
Цікаво дізнатися це тільки в мене такі нереальні показники 492квт. Дивився платіжку у друзів в котрих 5ти квартина домівка з сушкою/пралкою то в них на 7 чоловік 400кв ледь накрутило. В мене звичайна квартира без пралки. Кондиціонер цілодобово не працює. Минулий місяць взагалі був холодний не вмикали два тижні. Це перша платіжка. Показання при заселенні були вірні. Заселилися з 1го числа а розрахунок з 30го. 🤡