Українська Манітоба
-
Є програма Smilе Plus в Вінніпезі. В моєї доньки теж була така проблема, правда просто хитаються два зуба передніх. Набрала до них в пн, нам назначили зустріч на пт. Суть програми - платите тільки 30 cad за прийом і все. Приймають сімей з України, мене спитали, чи тільки по CUAET приїхали, при візиті показали хелс карту і все. Зробили чистку зубів дитині. Виривати не стали, бо лікар не рекомендувала. На вересень і жовтень назначили прийоми, змінити дві пломби. Навіть на січень записали на нову чистку (раз в пір року))). Ми задоволені. wrha.mb.ca/oral-health/smile-plus/
-
Хто знає, є якісь зараз парки з атракціонами для дітей в Вінніпезі? Куди дитину можна зводити? Авто не має, тому цікавить саме місто.
-
я глянула по карті, вони за містом, туди автобуси не курсують вроді. По крайній мірі, гугл шлях не прокладає (((
-
Здається кімната, ціна 795 кад + гідро + інтернет. Паркінг включений у вартість. Pet friendly. Адреса 175 st Anne's road, поруч з будинком Superstore, Freshco, Dollarama і кілька закладів швидкого харчування. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення.
-
Так, гарно там. Живемо недалеко. Часто ходимо в той парк і по трейлу.
-
Друзі, підкажіть, якщо на знаку парковки написано що з Понеділка по П‘ятницю стояти можна тільки 1 годину з 9 по 17, але сьогодні вихідний? Чи сьогодні діють правила вихідного чи ні?
-
Пишіть їй
-
Привет. Мы уезжаем из Канады. Я начал уже выставлять квартиру, машину и товары: диван, два телевизора (4K 43' и 70'), Oculus Quest 2, 4 велосипеда, три кровати и матрасы, люлька, TV тумбы, ковёр, посуду, кофеварки капсульные, сканнер, игрушки много всего - www.kijiji.ca/o-profile/1033469726/listings/1 Пока начал с дорогого, список ещё не полный. В конце постараюсь выставить и бесплатные вещи и игрушки. Почти всё было в использовании 3-4 месяца, на одном велике прокатились только раз, есть и новые вещи.
-
Питання невдале,але чому? Ми ще не виїхали до Канади,тому цікаво різні ситуації.
-
Основна причина- невідповідність очикування і реальності. Я колись збирав таку статістіку, потім перестав.