Українська Манітоба
-
Так, гарно там. Живемо недалеко. Часто ходимо в той парк і по трейлу.
-
Друзі, підкажіть, якщо на знаку парковки написано що з Понеділка по П‘ятницю стояти можна тільки 1 годину з 9 по 17, але сьогодні вихідний? Чи сьогодні діють правила вихідного чи ні?
-
Пишіть їй
-
Привет. Мы уезжаем из Канады. Я начал уже выставлять квартиру, машину и товары: диван, два телевизора (4K 43' и 70'), Oculus Quest 2, 4 велосипеда, три кровати и матрасы, люлька, TV тумбы, ковёр, посуду, кофеварки капсульные, сканнер, игрушки много всего - www.kijiji.ca/o-profile/1033469726/listings/1 Пока начал с дорогого, список ещё не полный. В конце постараюсь выставить и бесплатные вещи и игрушки. Почти всё было в использовании 3-4 месяца, на одном велике прокатились только раз, есть и новые вещи.
-
Питання невдале,але чому? Ми ще не виїхали до Канади,тому цікаво різні ситуації.
-
Основна причина- невідповідність очикування і реальності. Я колись збирав таку статістіку, потім перестав.
-
Я ні на яку, я просто надав відвовідь. Мені Канада подобається.
-
Робіть досліждення про країну куди їдете. Тут немає популярного онлайн-банку, через який в Україні зручно миттєво проводити тіньові операції для дрібного бізнесу, однак, тут є нормальна судова та соціальна система. Тому, якщо вам потрібен один банк, де миттєві платежі, то не в Канаду