Українська Манітоба
-
Автопереклад: Ми їдемо з Канади. Я почав уже виставляти квартиру, машину та товари: диван, два телевізори (4K 43' та 70'), Oculus Quest 2, 4 велосипеди, три ліжка та матраци, люлька, TV тумби, килим, посуд, кавоварки капсульні, сканер, іграшки багато всього - www.kijiji.ca/o-profile/1033469726/listings/1 Поки почав із дорогого, список ще не повний. Насамкінець постараюся виставити і безкоштовні речі та іграшки. Майже все було у використанні 3-4 місяці, на одному велосипеді прокотилися лише раз, є нові речі.
-
Ну, у кожного статістіка своя. Ми свою групу у вайбері , тих хто прибув у 2022 червні , закрили бо з 20 залишилось 5.
-
Якщо не враховувати "туристів за грошима", то кількість тих, хто поїхав з Канади через кілька місяців перебування, на разі кілька відсотків. Однак, і ці кілька відсотків неможливо підтвердити остаточно, бо частина їде з Канади у відпустку, а потім повертається.
-
Так, але попри "недосконалість" є і перевага- можливість повернути кошти які вкрав шахрай. Як завжди, 2 сторони)
-
Я ж не заперечую, просто надаю інформацію. Тільки у мене з роботи з нашої дільниці з 14 осіб українців 3 поїхало у Європу а 4 до Альберти, але згодом і ті поїхали до Європи.