Українська Манітоба
-
В Європі теж добре. Іноді сумую за Польщею. Може колись буду візитувати туди часами
-
Анна та нема що там робити в тій Європі, тут в Канаді набагато краще! 🥰
-
Плюси починаються коли ти не живеш в даунтауні і маєш права та автомобіль і хорошу роботу
-
Час іде… Люди звикають, починають бачити Канаду в другому ракурсі, світогляд міняється… Через рік другий вже і Канада буде як рідна🤗
-
Нічого, з часом це пройде;) Та я і не мала на увазі що в Європі погано, на мій погляд тут більше можливостей себе реалізувати, знайти себе, стати своїм «канадцем» з часом. Ментально мені тут набагато легше ніж було в Європі;) Ну а подорожувати до Європи звичайно треба, якщо є гроши і час 🤗
-
Мені теж легше тут ментально. Але проблема була не в країні у мене
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка хто працює на uber foods або door dash, потрібно відкривати gst?
-
Доречі чи це район такий чи хз, прибирають завжди, травку косять, дороги роблять, бомжів немає, може бо через дорогу будівля гаверменту і тому тут досить чудово. А в сторону меін я ходжу дуже рідко і тому все ок?) я все шукаю ще той даунтаун в якому все страшно
-
Це ще одна відмінність від української ментальності: в Україні в центрі одні мажори живуть, а тут зовсім не так 🙃