Українська Манітоба
-
Ну Даунтаун и норз энд це ппц. Тут хоть йди и записуйся на Киік боксінг розкидувать негідників 😁
-
А ти був у Нігерії або Сирії? Не розумію до чого це. Ми в Канаді живемо і треба порівнювати з кращими і тягнутися до кращих, а не гірших
-
Так що, мені забороняєш жартувати про даунтаун? Людям подобається про даунтаун писати, чому ні. Українці які прибули будуть знати про даунтаун
-
по-перше - не потрібно мені "тикати" і згадувати про Нігерію чи Сирію. по-друге - ідентичні клопоти є у більшості міст США:і Сан-Франциско, Лос Анжелесі чи Філадельфія, чи Чікаго. Це клопіт усіх великих північноамериканських міст, що по"вязаний з їхнім розвитком-розбудовою і малоймовірно щось істотно зміниться у найближчому майбутньому. Тому постійні загострення про центр Вінніпег - це безсенсовні переливання з пустого у порожнє.
-
Ні, ти навіть не жартував. По друге ти незадоволенний тим, що тут пишуть іноді про даунтаун, але кому яке діло до цього?😁
-
Здається кімната, ціна 795 кад + гідро + інтернет. Паркінг включений у вартість. Pet friendly. Адреса 175 st Anne's road, поруч з будинком Superstore, Freshco, Dollarama і кілька закладів швидкого харчування. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення.
-
По перший я вдячний Канаді та волонтерами за можливість тут оселитися. Але щодо подарували.... ну це спірне питання. 1) Українці додали 0.5% на рік до ВВП Канади.... якщо хто не в курсі то воно тут майже 2 трильйони. 2) Приїзд українців сильно стимулював будівництво нового житла. Так як була потреба майже у 2 мільйонів кв.м арендовоного житла. А нагадаю що Канада є країною з низькими рівнями смертності та еміграції - тому житло тут звільняється повільніше. Тому виріс попит на житло дуже сильно. І це тільки поверхня, бо підвищення ВПП стосуется усіх сфер, від виробництва та надання послуг до покриття рівня безробіття.... тому підтримка українців важливий крок. Але не хто не кому не чего не дарував. Це лише інвестування у розвиток Канади на декілько років наперед.