Українська Манітоба
-
Канада настільки зацікавлена в імігрантах з України, що аж лише році в 2016 (чи 17?) дозволила українцям мати програму провінційної імміграції через ознайомчий візит. Це сталося після численних переговорів з КУК-Манітоба, та завіряння з боку КУК що «так, ми готові, ми потягнемо супровід цієї програми, дозвольте нам». Хоча єврейська та російська (!) громади такі програми вже мали. І Канада дозволила це лише в Манітобі, не розповсюдила, внєзапно, на федеральний рівень. Ну, бо дуже зацікавлена ж була в саме українцях, ага. (насправді ні, чхати Міністерство іміграціі хотіло на етнос/країну походження - аби вимоги до мови/освіти/досвіду виконувались). А як почалась війна і національний та провінційні КУК стали бомбардувати уряд вимогами про допомогу, а також коли стало зрозуміло, що решта пересічно-канадського електорату буде не сильно в захваті, якщо канадський уряд не буде нічого робити перед лицем такої величезної гуманітарної катастрофи, то уряд зачухався.
-
Особисто я втратив віру в якісні кардинальні зміни на краще. Тепер стає зрозумілою історія України - одні боролися, а інші - нажилися і просрали все. Шкода всіх, хто щиро вірить в чудо. P.S. Дай Бог, щоб я помилився і чудо сталось! )
-
Вікно овертона. Потроху потім буде нормально не випускати людей з України взагалі ніколи, допоки не відбудують Україну за 30 років. Моя думка така. А я ой як люблю свободу і коли я вирішую де мені жити і чим займатися, а не якісь там політики
-
А є подібна інфа по старту програм наприклад для індусів, китайців, пакистанців та інших, хто найбільше отримує ПР. Цікаво в яких роках вони отримали подібні програми. Щось мені підказує, що це сталося раніше. Або може взагалі вони не мають цього. І просто вони найталановитіші, найпрацездатніші та найнаполегливіші
-
Індуси працювиті, і більшість індусів з панджабі приїжджає, бо це найбагатший state
-
В Україні нажаль коли ті хто апелюють, що треба захищати країну мають на увазі захищати владу. Бо вона і є начеб то уособленням країни. А самі представники влади ЖОДЕН не пішов на фронт. Ні їхні родини ні родичі. Тому і зрозуміле небажання багатьох захищати таку владу. Здебільшого наші Герої захищають свою родину, дім, родичів, друзів Але точно не владу яка вважає, що вони і є країна.
-
Лише якщо може тебе будуть переслідувати і буквально примушувати взяти ПР
-
Легше вже нема куди, але комусь замало.
-
ми щось можемо купити і продати. Завжди легкі гроші донатим. Нам з цим Ок)
-
І виходить, що Ви захищайте, а потім ще відбудовуйте ті хто виживуть. А ми (влада) будемо танцювати на кістках. Та жити в своє задоволення ні в чому себе не стримуючи