Українська Манітоба
-
Я поки дивлюсь, хочу розібратись з дозволами, щоб прорахувати.
-
таке можна зробити з усім що потрібно для легкого збирання проекту, а фізично констракшин це моє улюблене хоббі
-
А хіба біля вашого лоту немає електромережі? По-любому має бути
-
Друзі, хто в Україні та збирається до Вінніпегу, потрібні ліки за винагороду.
-
але всеодно і 2 роки для каркасного будинку це супер
-
2 роки теж є, але не для новий.
-
Супер взагалі. Колись було 2 роки
-
The development time frame requirement has been waived for the First-Come, First-Served cottage lots offered for sale on Crown Land
-
дуже дякую, потрібно ознайомитись, дуже корисна інформація
-
о, класно
-
коротенько прочитав, навіть терміни відмінили.
-
ух. дуже дякую
-
Якщо когось цікавлять лоти під котеджі, то Манітоба має спеціальну програму, за якою можна купити лоти під котеджі надзвичайно дешево (від $1500 за лот). Умова - побудувати котедж за два роки. При чому необов"язково завершити будівництво, а треба просто поставити чотири стіни та накрити дахом. Земельні ділянки (лоти) є як від корони - Crown Land (і ви стаєте власником землі), так і на території провінційних парків (однак тут ви платите lease). First-Come, First-Served Cottage Lot Program www.gov.mb.ca/nrnd/forest/cottage-program/index.html
-
Необов'язково закривати. Можна просто менше звертати уваги на тих хто постійно ниє, що йому щось не так.
-
ознайомлюсь сьогодні. Дуже дякую. Якщо в мене все що я планую вийде, то мені місто буде потрібно пару разів на місяць)
-
Ось був лот за 1500 на Eden Lake. Це звичайно дуже далеко від Вінніпегу, однак, багато хто має котеджі за 500-1000 км
-
дякую
-
legacy.winnipeg.ca/ppd/permits.stm
-
не підкажете, де можна ознайомитись з необхідними документами?
-
Я от тільки що отримав перміт на lower basement development, всі документи по списку додав і відправив через систему онлайн. І все.
22 Jan 2023, 08:02
77466/236345
4 minutes ago