Українська Манітоба
-
коротенько прочитав, навіть терміни відмінили.
-
ух. дуже дякую
-
Якщо когось цікавлять лоти під котеджі, то Манітоба має спеціальну програму, за якою можна купити лоти під котеджі надзвичайно дешево (від $1500 за лот). Умова - побудувати котедж за два роки. При чому необов"язково завершити будівництво, а треба просто поставити чотири стіни та накрити дахом. Земельні ділянки (лоти) є як від корони - Crown Land (і ви стаєте власником землі), так і на території провінційних парків (однак тут ви платите lease). First-Come, First-Served Cottage Lot Program www.gov.mb.ca/nrnd/forest/cottage-program/index.html
-
Необов'язково закривати. Можна просто менше звертати уваги на тих хто постійно ниє, що йому щось не так.
-
ознайомлюсь сьогодні. Дуже дякую. Якщо в мене все що я планую вийде, то мені місто буде потрібно пару разів на місяць)
-
Ось був лот за 1500 на Eden Lake. Це звичайно дуже далеко від Вінніпегу, однак, багато хто має котеджі за 500-1000 км
-
дякую
-
legacy.winnipeg.ca/ppd/permits.stm
-
не підкажете, де можна ознайомитись з необхідними документами?
-
Я от тільки що отримав перміт на lower basement development, всі документи по списку додав і відправив через систему онлайн. І все.
-
просто поки в мене питань більше ніж відповідей, тому іноді можуть бути тупі питання.
-
це про будіництво для себе? правильно я розумію?
-
15 робочих днів і перміт виданий. Насправді найменша проблема в отриманні дозволу.
-
Колись давно, на моїй першій роботі в Автопак, у мене був клієнт, який жив у місті Gillam, яке на півночі провінції. Так він до Вінніпегу їздив, може, двічі на місяць, а так жив тільки там.
-
Добрий день) шукаю квартиру для арени у Даунтауні за прийнятну ціну з 1 жовтня.
-
ні ні, це все я розумію.
-
Один із адмінів архітектор вроді, можливо вам зможе допомогти із кресленнями Roman, звичайно, за ринковою ціною, бо це вже не волонтерство )
-
@Cara_Caryk, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
@irenuk007, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
22 Jan 2023, 08:02
77476/236427
3 minutes ago