Українська Манітоба
-
З дітьми, в медичній сфері і в сільському господарстві ( з тваринами) або на виробництвах їжі, от як мясо комбінат
-
А для чого знімати обмеження, щоб з дітьми працювати?
-
Привіт хто може витлумачити що то ж за аренда (саблет, субаренда) шукаємо квартиру в районі даунтаун, та щоб не потрапити на шахраїв
-
До уваги студентів, які прибули по CUAET та навчаються у канадських університетах та коледжах! Export Development Canada - Exportation et développement Canada оголошує для вас Ukrainian Empowerment Scholarship - разова стипендія у розмірі $5,000. Надаються до 20 стипендій. Крайній термін подачі - 8 лютого, решта деталей за посиланням www.edc.ca/en/about-us/student-programs/scholarships.html
-
Подаєтесь знову на новий, якщо була помилка. Технічно, у вас зараз недійсний дозвіл на роботу, бо виданий на документ, який не існує, адже у вас немає паспорта, з таким номером. Однак, це виявити можна тільки через аудит або коли треба буде ваш паспорт і дозвіл на роботу перевірити. Мені також здається, що і MPI перевіряє і дозвіл на роботу і номер паспорта, якщо ви подаєтесь на водійське посвідчення. У Сервіс Канада також мали б перевірити при видачі SIN. В банку також, взагалі-то. Однак, людський фактор ))) Часто великі корпорації-роботодавці це роблять і вимагають паспорт також. Переподача через сanada.ca При подачі на ПР ви будете вказувати і ваш дозвіл на роботу, надавати його копію і паспорт. Тому там випливе. Думаю найкраще зателефонувати до IRCC і повідомити про це.
-
Доброго вечора. Мені в ворк перміті вказали невірний ном паспорта, але я отримала допомогу, відкрила в банку рахунок, працюю. Всюди був цей ворк перміт. Чи буде це проблемою потім при подачі на pr? І якщо треба міняти, то куди звертатись? Дуже вдячна за відповідь
-
Також, для тих, хто подається на зняття обмежень відразу після проходження медогляду. Якщо ви вже пройшли медогляд сьогодні, а подались на новий дозвіл на роботу завтра, то ви не зможете його отримати скоріше, ніж IRCC отримає результати від лікаря. На жаль, навіть якщо ви підгрузите результати аналізів і висновків, це не буде прийнято до відома, бо у ваш файл має прийти інформація саме від акредитованого лікаря, а на це може піти кілька тижнів. При подачі на новий дозвіл на роботу можна просто додати документ від лікаря, де вказано, що ви passed. Лікар має вам видати. Якщо не видав, то пишете пояснення