Українська Манітоба
-
Дякую за роз’яснення
-
Я знаю що потрібно перекладати, запитав чи укр внутрішній паспорт потрібно перекладати?
-
instagram.com/maria__design84?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Добрий день я дизайнер і кравець кому цікаво заходьте на сторінку 2042947353Марія
-
зі спостережень нашої бабці: ——- … і сіли ми, значить, у потяг, що зберігся ще з 1935 року. Екскурсійний. Але зберігся дай бог кожному. Одреставрований, все так, як було, навіть форма у працівників, навіть підставочка для ніг, яку підставляють, коли перон низький. І перше, що вразило, це сидіння у потязі. Пам’ятаю електричку Верхньодніпровськ-Дніпро. Та, мабуть, воно так кругом було? Дерев’яні сидіння, тверді, грубі, але здавалися зручними, бо хіба буває інакше?! Так от. Буває. Вірніше - бувало. Тридцять п’ятий рік! А сидіння м’які та зручні. Не шкіра, звичайно, дерматин. І.... Парапапам! Можна змінювати: за напрямком потягу, проти... Компанія і хочеться сидіти обличчям один до одного? Вуаля! І якось все для людей, якась увага до зручності пасажирів, навіть пічка-буржуйка така гарна, вичурна. Навіть світильники красиві. Вікна відчиняються. Туди залітає вонюче повітря разом з димом з потягу, красота, короче, як колись. Я кашляла. Дуже воняє. На станції нас зустрічали старовинні одреставровані машини. Багато. Їх же треба десь демонструвати? От власники і їздять по різним цікавим місцям, щоб показати. Частіше всього у неділю збираються у Кілдонан парку і шурують по колу, демонструюсь себе. Потім вони нас обігнали і зустрічали вже на станції призначення - старовинне село, чи поселення, чи що воно... Ну це окремий пост буде. Там все з тих часів: будинки, церква, школа, ще щось. Є фотки. Покажу. Бо хіба з нею домовишся? З совістю?
-
я говорив щойно з педставником shaw. Пропонували супер діл і тільки сьогодні на закінчення контракту який ще дійсний 3 місяці. Пропонували тарифи які є на сайті. кажу так в вас же є дешевші. На що мені кажуть - дешевше вже нема. Кажу так на сайті ж за 80 є, а не за 85. Дууже логічні вони. Сказав що ще маю час подумати. Мав підключитись вже за її супер ділом
-
Безкоштовно одяг на хлопчика 0-3 міс.
-
Якщо вони його закриють там буде бунт
-
Я б радив приєднатись до групи coalition.airsoft.manitoba в фейсбуці і там спитати про команди і поля які тут є, вони також організовують час від часу ігри, правда вони біля брендону, також деколи весною а деколи літом організовували збір команд, типу пікнік, колись давно біля локпорту збирались, а якщо просто розвіятись до зайдіть в xtream tactics, hop up, ambush anonymous вони там також про різні події знають
-
Моя мама сьогодні вино купила в Лікер маркеті біля Гарден Сіті, і питає, а чому там великі черги і люди купують багато бухлішка?) Тобто вона просто пішла до найближчого і купила те, що хотіла, ото пощастило😁. Доречі, сьогодні день святої Ірини (його і святкували))
-
Мама казала десь так було в радянському союзі , цінні речі можна було купувати за кордоном)))