Українська Манітоба
-
Ноу шанс
-
Winnipeg Bus Live скачайте
-
Доброго дня , з Різдвом всіх!Підкажіть будь ласка , чи можливо сьогодні в Вінніпезі придбати алкоголь? Об’їздив 2 крафтових заклади , не працюють…(
-
З вікна бачу автобуси їздять але чи за розкладом )
-
Привіт, ніхто не знає, чи сьогодні громадський транспорт їздить?)
-
Знайшла ще одну, щось знаєте про неї?
-
Добрий день! Хто знає чи працюють сьогодні ковзани в парку Форкс?
-
Так, перед тим як поділитися, все прочитав. Його б і в Україні забрали би.
-
Почитай, він там в коментах пише. За бійку скоріш за все відправили б за грати.
-
Це тільки з його слів, їхав по пішохідному мосту, потім біля колій, потім перекрив рух поїзду. 😱...А що було насправді, напевно ціла погоня з бійкою ...Подумали що крейзі
-
Я сподіваюсь що чувака звідти відпустять і він зможе покинути країну. Інакше він опиниться на вулиці.
-
Вроді співчуваєш, але й сміятися хочеться...Як так можна їздити? Подумали, що несповна розуму...
-
я думаю, що чел отримав по заслузі. якщо б він просто на пішохідний міст заїхав, це порушення правил. заїхати на перон, і їхати вздовж колеї це кретинизм
-
Ви можете спробувати запитати на аптечній касі. Зазвичай звичайні ліки без рецепту не покриваються.
-
Думаєш треба?
-
З Різдвом громадо! Підкажіть будь ласка де можна придбати толщімір , для замірювання товщини лакофарбового покриття авто В Canadian Tire немає, амазон довга доставка
-
чому не притягують тоді?
-
Нижче вже трактують.
-
Так все що завгодно можна притягнути.
-
так, перевищення швидкості на 50 км у шкільній зоні — це ахінея, а не просте порушення правил
22 Jan 2023, 08:02
7785/231604
about 3 hours ago