Українська Манітоба
-
Я пішов записався і підібрав сімейного, сказав що в мене гайморит, він запитує про здоров’я, виписав антибіотики 30 штук, направив здати аналізи крові і сечі, все безкоштовно, піду завтра до нього скаже що і як дальше.
-
І чому ж відстала? В мене були проблеми з вухами років 2 назад, написав лікар кілометровий список ліків, толку ніякого, не допомогло, був в Польщі на роботі, думаю зайду запитаю, жіночка прийняла, я її сказав проблему, вона всього лиш виписала каплі і мазь, допомогло як говорила, теж саме з носом думаю буде, в Україні лікар сказав викревлана перегородка, це дуже небезпечна операція яку не варто робити, ось і наша медицина.
-
Ну звичайно. А після чого? Вартість буде орієнтовно: бакалаврат science за чотири роки $40-45К, якщо студент живе з батьками, а також потім десь 80-100К за 4 роки медшколи. Якщо ж студент живе не з батьками, а вчиться у іншому місті, то додайте десь 15-20К на рік на прожиття
-
WELCOME PLACE У суботу, 26 серпня, у Welcome Place відбувається наступна зустріч для української LGBTQIA+ спільноти. Щоб дізнатися адресу та час, і записатися на зустріч, пишіть на [email protected] 🇺🇦🏳🌈
-
Сьогодні робив паспорти дітям у Торонто. Консул найближчим часом не приїде. А якщо хтось і їхатиме то не з Торонто точно. Це він мені так сказав. Так що ловіть апойтменти та розраховуйте тільки на себе. Якщо 2 дітей і більше, то апойтмент потрібний кожному. Мені сьогодні могли на другу дитину не зробити паспорт, якби було багато людей. Консул зробив паспорт у свій неробочий час. За що йому уже дякую. Запис у Торонто через апойтмент зараз йде через тиждень вперед. На 2 дітей мені все обійшлося майже $1000.
-
федеральний student loan можна взяти. Однак там все буде залежати від рівня доходів. Не всім дають, особливо, якщо доходи більші. Можна брати кредит на навчання у банку також. Банк відкриває кредитну лінію на навчання. @weswestern , ось тобі тема для посту, як хочеш поділитись при нагоді