Українська Манітоба
-
Брат здається отримує 50 тисяч на інтернатурі, але це не точно
-
Best case scenario для іммігранта-лікаря - family physician. Про всі екзамени та інші нюанси прекрасно знаю.
-
На інтернатуру дуже важко попасти. І в приорітеті Канадські студенти. Є така штука є physicianapply - про цей ресурс мають знати усі. Лікарем тут дуже важко стати. Але можливо. Щоб там не розповідали.
-
Але десь в розгляді тут така штука, що можливо наші лікарі зможуть вести практику в віддалених населених пунктах канади.
-
Він 20 років як канадієць, і це всеодно йому не допомогло. І тато лікар не допоміг, він навіть памятаю в Україну переїжав щось довчатись, дуже складна дорога в нього була. Але хотів бути лікарем, шукав шляхи і от зараз на інтернатурі .
-
Мій двоюрідний брат тут народжений. І поїхав в BC бо конкуренція в Канаді колосальна. Розумію чому - зарплати одні з найкращих у світі
-
Навчатись, там вже і найшов роботу
-
А мій брат з Ванкувера сюди приїхав)))
-
В дійсності дуже мало кому вдається пройти увесь шлях і потім добре влаштуватись. За весь мій час у Канаді я зустріла одиниці таких. Той самий Баранюк наприклад, хоча він дантист, не лікар. Дехто просто набагато скоріше зрозумів що з їх освітою та розумом можна знайти інші варіанти, наприклад ті самі pharmaceutical sales, які заробляють часом більше ніж лікарі, і не вимагають спеціальної перекваліфікації