Українська Манітоба
-
8 років чисте фултайм навчання. 9й рік інтернатури то будуть платити щось. Зважте, це тільки на сімейного. Якщо хірург чи ще якась спеціалізація, то додайте ще 3-4 роки навчання
-
Мені здається це норм, нема чого спішити
-
Як це працює?
-
Best case scenario для іммігранта-лікаря - family physician. Про всі екзамени та інші нюанси прекрасно знаю.
-
На інтернатуру дуже важко попасти. І в приорітеті Канадські студенти. Є така штука є physicianapply - про цей ресурс мають знати усі. Лікарем тут дуже важко стати. Але можливо. Щоб там не розповідали.
-
Але десь в розгляді тут така штука, що можливо наші лікарі зможуть вести практику в віддалених населених пунктах канади.
-
Він 20 років як канадієць, і це всеодно йому не допомогло. І тато лікар не допоміг, він навіть памятаю в Україну переїжав щось довчатись, дуже складна дорога в нього була. Але хотів бути лікарем, шукав шляхи і от зараз на інтернатурі .
-
Поїхав в ВС навчатись чи працювати?
-
Мій двоюрідний брат тут народжений. І поїхав в BC бо конкуренція в Канаді колосальна. Розумію чому - зарплати одні з найкращих у світі
-
Навчатись, там вже і найшов роботу
-
Все одно тільки після екзамену та отримання ліцензії. Це десь займе 2-2.5 роки
-
Кому цікаво, ось тут детально описується, як іммігрантам-лікарям з медичною освітою, стати лікарями в Канаді www.mcc.ca/about/route-to-licensure
-
А мій брат з Ванкувера сюди приїхав)))
-
@Sigrid_Tilden, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
В дійсності дуже мало кому вдається пройти увесь шлях і потім добре влаштуватись. За весь мій час у Канаді я зустріла одиниці таких. Той самий Баранюк наприклад, хоча він дантист, не лікар. Дехто просто набагато скоріше зрозумів що з їх освітою та розумом можна знайти інші варіанти, наприклад ті самі pharmaceutical sales, які заробляють часом більше ніж лікарі, і не вимагають спеціальної перекваліфікації
-
Просто якщо сумма бенефітів + зп (з оглядом на 8 год. роб.день) це буде майже однаково як : сума бенефітів + 10 чи 11 год. роб.день. То тоді немає сенсу перепрацьовувати
-
Сім кроків "Як українським лікарям отримати ліцензію канадського лікаря без довготривалого навчання" 1. Перевірити, чи ваш навчальний заклад в Україні визнається Канадою. Для цього потрібно зайти у каталог World Directory of Medical Schools (WDMS) і знайти свій український вуз. На даний момент у каталозі 36 українських медичних вузів, однак не усі визнаються Канадою. Перевірити це можна, зайшовши на закладку Sponsor Notes: якщо ви знайдете там інформацію для Canada, то це означає, що вуз визнається в Канаді. Для прикладу, Ivano-Frankivsk National Medical University має в Sponsor Notes позначку для Канади. Однак, Dnipro Institute of Medicine and Public Health не має інформації для Канади. 2. Вивчіть вимоги для ліцензування у вашій провінції на сайті провінційного регулятора mcc.ca/about/partner-organizations/ 3. Відкрийте персональний кабінет на physiciansapply.ca - це ресурс, який допомагає верифікувати освіту лікарів та дає доступ до різних навчальних програм та сервісів. Ось тут скільки ці всі сервіси коштують. 4. Надішліть документи про свою освіту та досвід роботи на оцінку регулятору через physiciansapply.ca 5. Підготуйтесь до обов"язкового екзамену Medical Council of Canada Qualifying Examination (MCCQE) Part 1. На ресурсі є різні посібники та рекомендації як готуватись до цього екзамену. 6. Здайте екзамен MCCQE Part 1. Це буде коштувати $1,420 7. Після екзамену MCCQE Part I, а також виповнення інших критеріїв, які можуть передбачати різні спеціалізовані платні програми навчання в канадських університетах до 12 місяців), екзамен National Assessment Collaboration (NAC) Examination ($3,145) та резидентуру, ви можете подати аплікацію на ліцензію лікаря. Більше інформації тут Українська Канада на Facebook @UkrainianCanada - наш Telegram-канал
-
Я чому питаю тому що можу умовно працювати по 10,11 чи 12 год. (роботи в моєму відділі вистачає) або працювати 8 год.
-
Хто в курсі як відрізняється розмір дитячих "child benefits" від суми зп. ? Я чув що якщо більше заробляєш то бенефітів менше виплачується , але хотілося би більш конкретніше знати...може є якийсь калькулятор ?
-
ativa.com/canada-child-benefit-calculator/
22 Jan 2023, 08:02
77988/238246
4 minutes ago