Українська Манітоба
-
Де ця нерухомість розташована та як виглядає?
-
Це питання ще уточню там в них. В моєму випадку продавці дали мені кошти за проперті такс відповідно того терміну скільки вони прожили в цьому році. А далі вже буде моя респонсібіліті оплатити property tax за весь цей рік, до кінця вересня сказали начебто тре оплатити.
-
Але були ренновації і конструкції також міцні...
-
Виглядає дуже непогано, хоча будинок 60-х років
-
Це 120 км.десь по 8 шоссе
-
Ні лишити
-
Так в Костко на СТО і можете лишити. Чи ви хотіли продати?
-
А де тоді у Вінні можна здати резину з авто? Їду міняти в Костко, і були плани з дітлахами туди їхати. Немає сильного бажання резину возити з собою...
-
Привіт! Чи є тут в авто мийках пилососи щоб прибрати всередині машини?
-
Ось відповіли що не можеа
-
Там така резина що хоч би доїхати без пригод ))
-
youtu.be/Oc_eFxrrhNo
-
Ви пробували скористатися Гуглом?
-
Добрий вечір, хтось може підсказати щось від ангіни , що можна купити без рецепта ?
-
Вітаємо, Serhii Vlashchenkov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую
-
Значить до лікаря треба
-
Якщо це дійсно ангіна, то лікування призначає лікар у вигляді антибіотику. Ангіна лікується тільки так. Якщо це біль у горлі (тонзиліт, фарингіт тощо) то без рецепту можна купити льодяники і спреї для горла.
-
Ходив до сімейного лікаря взимку, він зробив швидкий тест - бере мазок з горла і якщо покаже бактеріальну інфекцію, тут же випише антибіотик. Якщо ні, то це ГРВІ, відправить додому пити чай 🤷♂
-
Підскажіть будь ласка як правильно рахувати бали при подачі на українську програму для PR ? При підрахунку на сайті MPNP Self-assesments points рахує бали по одному... 60-70 баліа від них віднімати 100 за роботу в іншій провінції? Чи в кабінеті коли рахує уже в сотнях 500-600балів і від них віднімає 100 балів... тоді в кабінеті кінцевий результат 500 балів це більше 60 і людина пройде чи треба 600 балів? Я тут заплуталася... допоможіть будь ласка(((( Також цікавить тут також є вибірка по рейтингу чи ні?
22 Jan 2023, 08:02
78043/238246
less than a minute ago