Українська Манітоба
-
Давно підписали контракт? Скільки залишилося?
-
Може тут вам щось потрібне є www.gov.mb.ca/cp/residtc/index.html
-
Це для Month-to-Month Tenancy Agreement, а не для long-term lease
-
Так можа ж на сайти все знайти, я просто загальне посилання дала www.gov.mb.ca/cca/rtb/ot/gbook/s7noticeoftermination_nbytmotomoagree11.html
-
Банк ще буде втуляти страхування іпотеки. Але відмовляйтесь
-
Ні це в tenants branch чи як воно там
-
Ви відповідальні за контракт до дати завершення. Якщо просто з"їхати, це не скасовує ваших фінансових зобов"язань. Лендлорд має право подати до суду або передати до колекторів, - це все кине кредитний рейтинг донизу.
-
А якщо з ним не дай Боже щось трапилось? І він тому не відповідає
-
Residential Tenancies Branch www.gov.mb.ca/cca/rtb/
-
Звертайтесь до органу який регулює правила для лендлордів, я нажаль не знаю яку він має назву, але він є
-
В договорі має бути передбачені канали комунікації. Є ж поштова адреса, напевно. Ні, ви не кріпаки, але договір виконувати зобов"язані. Ви ж його підписали і погодились з ним.
-
Напевно можна його якось набутилити
-
Так, якщо лендлорд морозиться з'їхати з хати неможливо? Ми ж не кріпаки
-
long-term lease закінчується в річницю договору. Якщо у контракті нема умови дострокового припинення, то треба або домовлятись з лендлордом, або платити до кінця контракту.
-
Ви ж змогли це мені написати) вибачте, але ж те саме можна прописати і на сайті знайти
-
Тоді йому і гроші вже не потрібні😏
-
Пошта, телефон, емейл. Не відповідає скільки? Два дні, чи місяць чи два? А куди ви повідомляєте, якщо у вас, наприклад, труба прорвала? Ви ж лендлорда повідомляєте
-
А поясніть будьласка мері таке. Ось в канаді медицина дорога, безкоштовна , але дорога. Доприкладу зубні, ветеринари ітд. Ціна утворюється з попиту і дороговартості самого навчання. Канада потребує лікарів, і водночас неймовірно дорогі державні екзамени, які не кожен може собі позволити і неможливість пройти інтернатуру іноземцям. Де тут логіка, чому так?
-
Не даремно два рази балотувалась до міськ ради)😅
-
Нещодавно виступ одного депутата слухав місцевого. Ваші патання на 99% з його питаннями співпали.
22 Jan 2023, 08:02
78089/237901
about a minute ago