Українська Манітоба
-
Доброго дня, хто знає адресу стоматологііі де працює лікар який розмовляє по украінськи
-
Роботодавець надсилає до податкової форму Record of Employment. Вам вже прийде ця форма від податкової через кілька тижнів. Якщо вам потрібно для імміграції, візьміть Reference letter або Employment Verification, що ви працювали у тій компанії
-
Можливо, це зараз через наплив українців. Раніше такого не було точно
-
Чекати місяцями😃 Краще Елісов
-
Звати Олександр Елісов
-
На 1531 Pembina Hwy, Winnipeg, MB R3T 2E5 є наш лікар , я була виривати зуб мудрості і все пройшло дуже добре , рекомендую Вам непожалієте
-
Дякую
-
Доктор Андрій Баранюк North End Dental Clinic Address: 1014 Main St, Winnipeg, MB R2W 3P7 Phone: (204) 582-9252
-
Чисто цікавлюсь
-
ТOEFL не варіант?
-
Без різниці який іспит. Обидва підходять для PR. IELTS, як на мене дещо важчий. Там є різні види есе на письмо, чого немає в CELPIP
-
І напишіть будь ласка чому саме той чи інший екзамен вибрали?
-
Всім привіт. Поділіться будь ласка хто який мовний екзамен здавав на PR (IELTS/CELPIP)?
-
Також +. Три варіанти підходять. Інших немає
-
Ну головне 140 баксів
-
Привіт , буду здавати наступного тижня CELPIP. Обрав його тому що: 1 . Він дешевший на 140 баксів , ніж ielts . 2. Слухання та читання в рази легше ніж ielts , та мають майже однакову структуру . 3. Мовлення складніше , але до нього легче підготуватися , тому що там своя структура. 4. Пісьмо легше, тому що там підкреслюється червоним помилки . Здається він чисто на компʼютері , всі розділи . Я готувався по книжкам ielts ,і мені воно здавалось трошки зайопистим, особисте у читанні true/false/not given (такого нема в CELPIP, є типу «взагалі такого не було») і ось прошедши декілька пробних від CELPIP, мені особисто, після ielts він здався душе легким .
-
Це правда) якщо general, то там читання може бути важче навіть аніж в Academic)
-
IELTS дійсно важчий. Я не знаю в чому конкретно справа, але як мінімум в моєму досвід, іноземні студенти які здають тест англійської отримують гірший результат на IELTS ніж на інших тестах
-
Toefl не підходе для іміграціі .
-
Ото вони зажрались
22 Jan 2023, 08:02
78234/238916
3 minutes ago