Українська Манітоба
-
Ну завчить і списать на екзамені це різне
-
Хто там знає про щось про meteor shower tonight
-
дада) бачила я)
-
або взагалі відповідають онлайн і все в інтернеті паралельно шукають
-
я не кажу, що тут легко вчитися але тут ти сам обираєш предмети, сам обираєш, КОЛИ ти хочеш ходити, також можна списати на тестах, можна прогулювати в Україні не можна всього цього лише списати також інколи, все жодну пару не можна пропускати плюс в Канаді ти можешь поступити з 0 знаннями в Україні для цього існує ЗНО тобто ти вже до універа повинен мати знання хоч мінімальні
-
Доброго вечора. Трапився форс-мажор ( дитина розбила телефон) і тепер потрібен недорогий простенький телефон. Може в кого без діла лежить. Грошей обмаль але ж ...
-
камери немає ніхто не слідкує беруть і гуглять
-
і тому, знаючи цих студентів-медиків цих, мені смішно, що українську освіту тут майже не підтвердиш
-
З нульовими знаннями? Я правильно вас зрозумів?
-
так
-
Поступити до університету після школи ви маєте наувазі?
-
Ви вважаєте що у нас конкурс менше?
-
Мені стало цікаво про поступити з 0 знаннями. Переглянув скільки бажаючих на місце і там в середньому 10 людей на одне місце. То як ж тут університети відбирають з тих десяти?
-
Again, not entirely true. What about government grants/student loans? Everyone has them.
-
Тут освіта працює дуже просто, якщо є гроші є освіта, немає грошей - немає освіти. Все інше другорядне. Конкурс на лікаря в першу чергу визначається фінансовими можливостями.
-
Знання повинні бути з середньої школи
-
і там вчать те, що ти ВЖЕ маєш знати в Україні ПЕРЕД універом
-
але тут майже ніхто не готується сам одразу на мед всі йдут на цей «предкурс»
-
а якщо ти вже маєш знання, то ти наче можеш спробувати одразу вступили на медсестру
-
тому що, якщо ти 0, ти повинен поступити на «предкурс» типу ти вже вчишся і так в універі на мед сестру (наприклад), але ще не на курсі мед сестри, а тільки на пред
22 Jan 2023, 08:02
78290/237900
7 minutes ago