Українська Манітоба
-
Ви вважаєте що у нас конкурс менше?
-
Мені стало цікаво про поступити з 0 знаннями. Переглянув скільки бажаючих на місце і там в середньому 10 людей на одне місце. То як ж тут університети відбирають з тих десяти?
-
Again, not entirely true. What about government grants/student loans? Everyone has them.
-
Тут освіта працює дуже просто, якщо є гроші є освіта, немає грошей - немає освіти. Все інше другорядне. Конкурс на лікаря в першу чергу визначається фінансовими можливостями.
-
Знання повинні бути з середньої школи
-
і там вчать те, що ти ВЖЕ маєш знати в Україні ПЕРЕД універом
-
але тут майже ніхто не готується сам одразу на мед всі йдут на цей «предкурс»
-
а якщо ти вже маєш знання, то ти наче можеш спробувати одразу вступили на медсестру
-
тому що, якщо ти 0, ти повинен поступити на «предкурс» типу ти вже вчишся і так в універі на мед сестру (наприклад), але ще не на курсі мед сестри, а тільки на пред
-
а те, що тут всі беруть кредити і все норм, так але типу їх потім виплачуєш декілька років
-
просто тут і вчитись дуже довго і багато грошей на це все це дуже важко навіть морально і навіть якщо людина хоче дійсно бути лікарем, то ці обставили можуть просто їй не дозволити цього зробити
-
Тут вже питання конкуренції та стимулу професійно зростати якщо ніхто не дихає в спину, так би мовити.
-
хз мої думки просто бо якщо я приходжу до лікаря, кажу що щось болить і він каже попити едвіл, то це не ті знання, за які йому треба зп 300к на рік
-
Довгі роки навчання це 1500-2000 на життя щомісяця. Ці витрати хтось повинен покривати. Зазвичай батьки. Але лише заможні батьки можуть це робити
-
так але, якщо чесно, я не розумію систему лікарів тут дійсно мало, чекати місяцями на прийом це НЕ адекватно при цьому саме навчання коштує неймовірних грошей, тому потім лікарі мають неймовірну зарплатню чому не можна знизити трішки зп їм і в тому числі вартість на навчання?))
-
То після предкурсу вже знання не 0?
-
Не знаю про конкурс в Україні, а знаю людей які закінчили школу з золотою медаллю і так як в них не було грошей в мед універ не поступили, але це було ще перед зно
-
Можна мати суперові знання і пофігістично ставитись до роботи. Однак, скоріше за все лікар просто слідує протоколу.
-
але це не предкурс, це вже навчання повноцінне це я так просто назвала я не пам‘ятаю нормальну назву))
-
так знання такі, як в Україні до вступу в мед
22 Jan 2023, 08:02
78301/236907
4 minutes ago