Українська Манітоба
-
Довгі роки навчання це 1500-2000 на життя щомісяця. Ці витрати хтось повинен покривати. Зазвичай батьки. Але лише заможні батьки можуть це робити
-
так але, якщо чесно, я не розумію систему лікарів тут дійсно мало, чекати місяцями на прийом це НЕ адекватно при цьому саме навчання коштує неймовірних грошей, тому потім лікарі мають неймовірну зарплатню чому не можна знизити трішки зп їм і в тому числі вартість на навчання?))
-
То після предкурсу вже знання не 0?
-
Не знаю про конкурс в Україні, а знаю людей які закінчили школу з золотою медаллю і так як в них не було грошей в мед універ не поступили, але це було ще перед зно
-
Можна мати суперові знання і пофігістично ставитись до роботи. Однак, скоріше за все лікар просто слідує протоколу.
-
але це не предкурс, це вже навчання повноцінне це я так просто назвала я не пам‘ятаю нормальну назву))
-
так знання такі, як в Україні до вступу в мед
-
Ого, це де так вчаться? Я вчилась на медсестру день і ніч, без вихідних і прохідних, в лабораторіях сиділи до 3 ранку 🤪з номінальною групою в 30 людей до кінця дійшло 20 та і на ліцензію не всі здали екзамен…списувати не можно було ні в якому разі!
-
та так просто багато хвороб, які мають дуже-дуже невиразну симптоматику міосаркома, сепсис і це все температура, трішки біль, втома але життя вже в наявності цих симптомів на ниточці
-
Зарплату встановлює ринок в першу чергу. Як і вартість навчання у мед.школі
-
не треба порівнювати те, що було в минулому і зараз зараз існують бази тестів і їх дають із року в рік, не змінюючи нічого ці тести стають відомими, ходят із рук у руки, відповіді також всі діляться між собою, потім списують
-
Закінчила в 2015 році, в екзаменаційний кабінет заходиш з водою без лейбли і все! Більше з собою нічого не можна брати! Які телеграм канал на фінальному екзамені??? Телефон не можно з собою брати…
-
вініпег юніверсіті
-
і коли ви вчилися? тоді були телеграм канали, складання тестів онлайн без камер?)
-
Ну звідки ви таке взяли? У мене дитина поступала, і якби не було все 92-98, то у багато б універів б не пройшла. Це все міфи, що з нульовим знаннями можна поступити
-
бо я в Україні на лікаря і досі навчаюсь на 5 курсі
-
ви в Канаді на медсестру навчались чи на лікаря?
-
Та я взагалі уяви не маю як в Україні, мова наче за Канаду я тільки вела…
-
Добрий вечір! Можливо вже існує група медичних робітників у Вінніпезі?
-
не всюди але залежить від предмета
22 Jan 2023, 08:02
78314/236894
2 minutes ago