Українська Манітоба
-
а на модульних/семестрових-так, це можливо
-
на річних ні в Україні, ні в Канаді не спишешь в медичному
-
ну так в Україні те саме нічого не можешь з собою брати існує декілька видів екзаменів модульні, семестрові і річні
-
мед сестра наче
-
15й рік був 8 років тому..
-
Університет вінніпегу має медичну програму?
-
Людина навіть не уявляє, що 3.30 це дуже високий бал, це десь всі предмети вище 87 балів. Всі без виключення.
-
Ви про перший рік університету, чи медичної школи? Це різні поняття. В університеті спершу треба взяти бакалаврат по science. Закінчити його, а потім поступати у медичну школу
-
неправда. Before you can be considered for admission, you must complete a bachelor's degree from a recognized university with an adjusted grade point average of 3.30 or higher. You must also complete the Medical College Admission Test (MCAT) and a situational judgement test (Casper).
-
на першому курсі вчать що таке клітина😂
-
Ви хоч зайдіть в подивіться admission requirements у медшколу
-
Повний бред.
-
да блять де де, від людини, яка навчається тут МЕДИЧНІ знання, знання біології, хімії тут не потрібні перед вступом в медичний
-
Я вчилась на медсестру в Канаді, тому мені дуже дивно коли ви написали за Канаду: «я знаю декількох людин, які навчаються на мед сестру тут в універі і вони майже не вчаться, ходять 2 рази на тиждень і все списують)» Чи це ви мали на увазі Україну?
-
Ага, я б розказав, як студенти-медики екзамени здають, ходять домовляться із викладачами у Франику чи в Богомольця.. Тут такого немає навіть на 0.1 бал професор не підніме.
-
люди потім йдуть на мед сестру після цього
-
Людина вчилась в Україні і вчиться тут, а ви щось тут пишете про "не уявляє" 😂
-
перший рік університету це медичний курс, але перший рік в них як пре-курс
-
Це 3.30 для мед.школи у Манітобі, де квота скільки? 50 студентів у рік чи якось так. У МакМастер, наприклад, то бал має бути 3.70 чи 3.80
-
Так, на біологічному вчать. У медшколу ви поступають після бакалавра
22 Jan 2023, 08:02
78335/237126
30 minutes ago