Українська Манітоба
-
да блять де де, від людини, яка навчається тут МЕДИЧНІ знання, знання біології, хімії тут не потрібні перед вступом в медичний
-
Я вчилась на медсестру в Канаді, тому мені дуже дивно коли ви написали за Канаду: «я знаю декількох людин, які навчаються на мед сестру тут в універі і вони майже не вчаться, ходять 2 рази на тиждень і все списують)» Чи це ви мали на увазі Україну?
-
Ага, я б розказав, як студенти-медики екзамени здають, ходять домовляться із викладачами у Франику чи в Богомольця.. Тут такого немає навіть на 0.1 бал професор не підніме.
-
люди потім йдуть на мед сестру після цього
-
Людина вчилась в Україні і вчиться тут, а ви щось тут пишете про "не уявляє" 😂
-
перший рік університету це медичний курс, але перший рік в них як пре-курс
-
Це 3.30 для мед.школи у Манітобі, де квота скільки? 50 студентів у рік чи якось так. У МакМастер, наприклад, то бал має бути 3.70 чи 3.80
-
Так, на біологічному вчать. У медшколу ви поступають після бакалавра
-
ці предмети є на Science. Після завершення 4-річної програми на бакалавраті, можна пробувати поступати до медичної школи.
-
Не знаю, не робила
-
приїду куди
-
я б сказала бідна
-
в Україні так і робиться медсестра в Україні це не «крута» професія
-
На медсестру можно і без ПРЕД курса, але то таке розберетесь як приїдете ;)
-
і це ПРЕД курс хз скільки ще раз мені треба це сказати
-
і після цього вони будуть далі йти на мед сестру
-
Я вам більше скажу, люли можуть відразу іти на медсестру навіть без цього першого року університету;)
-
я не знаю точну назву я знаю, що на першому курсі вони набирають собі предмети медичні і їх вчать біологію, антропологію і тд
-
немає ніякого "медичного факультету" на першому курсі універстету.
-
Однак, щоб бути зарахованим, треба ще домовитись з деканом ))) Тільки якщо по ЗНО максимум, то можна качати права
22 Jan 2023, 08:02
78347/238254
3 minutes ago