Українська Манітоба
-
немає ніякого "медичного факультету" на першому курсі універстету.
-
Однак, щоб бути зарахованим, треба ще домовитись з деканом ))) Тільки якщо по ЗНО максимум, то можна качати права
-
не science можливо pre medicine
-
щоб вступити до універу, треба скласти гос екзамени не пов‘язані до ніякого закладу
-
я знаю в Україні щоб вступити на медсестру треба скласти екзамени в колледжі
-
так в Україні є корупція, америку відкрили я наче не кажу нічого за це)) але 150 бали зно це сором
-
Цього року через заміни у правилах вступу до ВНЗ є більший ризик порушень і необ’єктивних рішень, вважають в Нацагентстві запобігання корупції. Там вже провели оцінку ризиків корупції і підготували рекомендації для вишів. suspilne.media/256150-vstupna-kampania-2022-v-nazk-rozpovili-pro-rizik-korupcii/
-
до це правило 150 ввели в тому році, коли я вступала тому мені було цікаво чи зарахують людину з 149
-
але я про інших можу казати також бо я всі оцінки моніторила однокурсників
-
Прокуратура твердить, що з 2008 року в Україні підробляли результати ЗНО. Тільки за 2014-2015 роки несправедливо вищі бали отримали більше 200 абітурієнтів. Переважно – з родин чиновників або близькі до них. tsn.ua/ukrayina/skandal-iz-zno-v-ukrayini-pidroblyali-rezultati-testuvannya-vzhe-ye-pershi-vidrahuvannya-studentiv-731440.html
-
у мене зно вище 190/200
-
ну так отож бо то і нашо з деканом домовлятися?
-
бо всі оцінки в відкритому доступі
-
150 не є максимум
-
тому не треба казати про деканат ніхто не вступить з зно нижче 150
-
я маю доступ до результатів зно всіх людей, хто складав зно, починаючи з 2010 року
-
і з деканом не домовишся)) існує БАЗА з усіма результатами кожен дивиться хто скільки склав
-
ну я й кажу, що якщо максимум, то це винятки.
-
але не на медицину
-
ну у мене по ЗНО максимум все з ЗНО нижче 150 балів людина не вступить в медичний може вступити на біологічний
22 Jan 2023, 08:02
78365/237901
3 minutes ago