Українська Манітоба
-
Ні. Однак, як свідчать новини з України, то купити оцінки можна
-
ви зно складали?..
-
нічого. мають диплом бакалавра і пробують вступати до мед.школи ще на 4 роки
-
а що роблять люди, які отримали бакалаврат pre medical?
-
Про це мови нема. Можна намалювати оцінки ЗНО, які потрібні, якщо є гроші
-
Ну так уявіть, що у медичну школу в Манітобі проходить десь тільки 10% з тих, хто успішно завершив бакалаврат. А успішно завершує медичну школу десь половина. Конкуренція дуже висока. Не вчитись неможливо
-
і типу ніхто не буде «домовлятися» з деканатом за вступ до меду, якщо в нього нижче прохідного
-
я б взагалі підняла прохідний до 180))
-
і були в них самі високі оцінки цікаво чого так))
-
ну от з вами і зійшлись у спільному знаменнику
-
у нас «відмінники» сиділи на останніх партах))
-
я взагалі оцінкам в медичному в Україні не вірю
-
згодна
-
Я і кажу, що у вас високі знання, то вам окей. Однак, це не доводить нічого. Корупція в українських медичних закладах і далі цвіте
-
ви повинні не на зно зациклюватись а на цих «чиновників»
-
не треба грести під одну всіх якщо я склала сама своїми знаннями, а хтось з родини чиновників «купив», то це не означає, що мої знання це фігня і сам тест фігня і неякісний
-
всі не вступають у медичні виші в Україні
-
ми всі в україні родичі чиновників?
-
«з родин чиновників»
-
Ми ж про Канаду. Поступити на бакалаврат на science можна, якщо добре вчитись в школі. Якщо буде бал десь 85-95, то треба буде платити свої гроші або брати кредити. Якщо шкільний бал 97-98+, то може, на кілька тисяч дадуть грант. Однак, далі на science вчитись буде дуже важко. Списати, якщо на якомусь проміжному модулі вдасться, то, вважайте, що пощастило. Постійно списувати (тобто не вчитись) і платити по 10 тис на рік за навчання сенсу є мало. 40 тис за 4 роки. Далі є екзамен для вступу до мед.школи. Який не здаш, якщо не вчився добре. Потім мед.школа 4 роки вартістю по 20-30 тис в рік
22 Jan 2023, 08:02
78390/238484
42 minutes ago