Українська Манітоба
-
В моєму тесті були всі теми…треба було завчити все 😅
-
Значить їм було лінь просто «навскоси» перечитати підручники за ніч перед екзаменом , умовно кажучи…
-
А менше 8 навіть нейтів спікери можуть отримати якщо не будуть знати як писати саме цей тест. Тут немає нічого близького до 1:1 відношення між рівнем знання мови та результатом тесту. Якщо англ норм то тест буде норм, але якщо тест норм то англ може бути не норм, особливо в 5.5-6.5 радіусі
-
Так складно, чи тому що обширні дуже?
-
Ці люди були не про лінь, а так звані «заучки» aka люди, які мають хорошу памʼять.
-
У мене подруга канадка викладає в школі англійську мову у Вінніпезі. Вона їздила в Україну на кілька років навчати українських дітей англійської мови. Так от, школа була приватна і їх в школі заставляли кожного року проходити тест IELTS. Прохідний бал був 7.0, вона двічі його завалила, бо не готувалась. Виникає логічне питання, native speaker який викладає англійську мову в школі у Канаді, не знає англійську мову на 7.0 балів по шкалі оцінювання IELTS? Як вона висловилась, цей тест просто ridiculous .
-
На початку ЗНО тестову частину перевіряв спеціальний апарат, що додатково унеможливлювало «дотичності» людини, а тому і фальшування… Живі люди перевіряли лише творчі завдання
-
Я не думаю що тест туфта, він собою являє напевно один з кращих доступних способів масово відфільтровувати студентів з недостатнім рівнем англ. Але я не вважаю що результат тесту можна брати at its face value як показник рівню мови. Це наче приміняється до будь якого стандартного тесту.
-
Нема нічого досконалого. IELTS є абсолютно адекватним інструментом для вимірювання знання англійської. На рівні від 7+ вимагаються мовні компетентності, що включають імпліцитну оцінку інтелекту, особливо при написанні есе чи читанні складніших текстів. Тому і градація балів вибудувана відповідним чином.
-
Я прекрасно знаю цю сферу
-
Лол, ви хочете сказати, що я володію мовою краще, ніж нейтів, бо я його здав на 7, а він/вона на 6? 😄
-
Я не готувався з жодного предмету.
-
Я здав усі свої ЗНО на 170+ без підготовки, оскільки поступав в іноземний вуз і мені ЗНО було непотрібне. Я лише опираюсь на досвід близьких мені людей, які витратили море коштів/часу на підготовку до цього тесту. І можу зробити висновок, що цей тест зроблений виключно для викачування грошей з людей і є по суті показником, що оцінки, які стоять в атестаті після закінчення школи - це бутафорія.