Українська Манітоба
-
Дещо про ЗНО, чоловік вчитель історії, так він казав що навіть якщо він буде здавати його без підготовки, вищий бал не набере) та й деякі питання кожен рік є на яких вірних відповідей взагалі нема....
-
Я не дуже розумію, що таке «структура тесту», і як її можна завчити, але допускаю, що можна якось підготуватись до ielts специфічно. Типу, знати, за якими правилами writing має бути написано, наприклад. І це допоможе підвищити отриманий бал. Ок. Але вірно і протилежне: якщо знання англійської дійсно добре, то можна скласти ielts на добрий бал, не маючи поняття про «структуру тесту».
-
Якщо вчишся - не складно. Для тих хто на заочному навчанні і працює в одній сфері права складніше здати, а без магістратури далі в професії розвиток обмежений. Окрім правничого треба здати ЗНО з критичного мислення та логіки, його теж не всі складали, статистика є.
-
Я здавав IELTS двічі - звичайний перед іміграцією ще в Україні і академічний для вступу тут в коледж. Розуміння структури тесту та гарна підготовка дійсно можуть накинути вам +1-2 бали до вашого звичайного рівня. Але не більше. Плюс, за результатами академічного тесту слідкують прискіплівіше. Якщо є різниця між модулями хоча б у два бали, то тест з великою вірогідністю направлять до Британії на додаткову перевірку щоб виключити можливість шахрайства.
-
Хтось знає, коли розпочинається виїзне консульське обслуговування у Вінніпезі?
-
Структура тесту це самі правила тесту , їх звичайно дають перед самим тестом . Але краще коли вже рука набита . Наприклад ось я коли готувався до читання , то не прочитав правила тесту , і чомусь вирішив що в мене є там 20 хвилин на прочитати і ПОТІМ на відповісти , у мойому уявленні в мене напевно забирали цей саме текст і більше у нього не можна було дивитися . Прочитав раз- відповідай 😂 Але воно інакше , знаючи структуру тесту можна вивчити «хакі» , наприклад теж саме читання , спочатку дивишся на ВОПРОС а потім вже шукаєш у тексті на нього відповідь . Яка б гарна англійська не була - це просто швидше і більш продуктивніше . Такі «хакі» є на кожний розділ , знати хакі можна після того, як саме узнаєш яка «структура» . Погоджусь що якщо рівень мови гарний , то тест можна здати на «добре» якщо «добре» це десь 5-6 👀
-
Яка ви класна , і у друзів є домік біля озера 👀 Тут ще таке , що треба розуміти вимоги , наприклад теж саме письмо , англійська то може буде класна , вокабуляр крутий , але не «діловий» і це вже вважай завалив пісьмо. Теж саме по мовленню у селпіп, там різні сценарії , і треба розуміти що ти з мамою , наприклад, говориш зовсім інакше , ніж з босом . Володіння мови це не зміне, але знаючи ці «тонкощі» будеш трошки за базаром слідкувати 😂 що дійсно може накинути 1-2 бала .
-
-
Good luck 🤞! В вас все вийде ;)