Українська Манітоба
-
Тп взагалі будь яка кисломолочна продукція у складі який є бактерії. Я так йогурт робила. Декілька ложок покупного йогурту (кефіру) в тепле молоко й укутати на ніч.
-
Схоже що всім, комусь більше комусь менше але заборгованість була в усіх я так зрозумів
-
О, я так йогурт робив, тільки в мене instant pot Додав йогурту з магазину до молока, увімкнув, воно 12 годин тримало на потрібній температурі, добрий був йогурт, кращий ніж з магазину
-
На жаль, Binance приєднається до інших відомих крипто-компаній і активно йде з канадського ринку. Ми просимо існуючих канадських користувачів закрити всі відкриті позиції до 30 вересня 2023 року. З 1 жовтня 2023 року канадські користувачі будуть переведені в режим лише ліквідації. Нові реєстрації та верифікації облікових записів не доступні так само. Це означає, що Ви більше не зможете використовувати будь-який продукт на платформі, окрім як зменшувати, викуповувати чи закривати відкриті позиції та виводити кошти та криптовалюти з біржі. Ваші кошти залишатимуться в безпеці на вашому рахунку, доки ви їх не виведете. Ви зможете вивести свої криптовалюти на свій гаманець самостійного зберігання або свій криптовалютний рахунок на іншій біржі. Ми сподіваємось продовжити взаємодію з канадськими регулюючими органами, спрямовану на створення продуманої та всеосяжної нормативно-правової бази. Ми впевнені, що колись повернемося на ринок, коли канадські користувачі знову отримають вільний доступ до ширшого набору цифрових активів
-
22:04 а внутри биржи можливо буде перевести иншому користувачу Бинанс? 22:05 активи Ви маєте на увазі користувачу який проживає в Канаді? 22:05 22:05 так 22:05 ни!!!! в Украини 22:05 з канадського аккаунту на украинський до 1 жовтня можливо 22:06 З 1 жовтня 2023 року канадським користувачам буде доступно тільки зняття 22:06 22:06 а потим вони заморожени и ничого з ними не зробиш? Вони будуть переключені тільки у режим зняття коштів 22:06 22:07 зняття куди? куди завгодно зокрема канадських банкив? Криптозняття на свої гаманці або інший рахунок у біржі 22:07 Ніякі сервіси більше не будуть доступні 22:07 22:07 т.е на украинський акк можливо буде перевести? Уточніть, будь ласка, на який саме акаунт? 22:08 22:08 з якого я пишу Якщо у користувача є акаунт на Binance і він проживає в Канаді, йому потрібно вивести кошти на свій інший децентралізований гаманець або свій криптовалютний рахунок на іншій біржі 22:09 Перкази на акаунти інших користувачів не доступні 22:09 22:10 дякую Будь ласка :) 22:10 Дайте мені знати чи ще ж додаткові питання 22:10 22:10 дякую....сумно Так, я розумію Вас 22:11 Ми повинні притримуватись місцевих регуляцій 22:11 22:11 розумию 22:11 навсе добре